SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuşak Terfi Sınavı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:33:50
Kuşak Terfi Sınavı
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurtspor Taekwondo Kulübü sporcularından 6-15 yaş grubunda 137 sporcu bir üst kuşağa geçmek için ter döktü. Yakınca Spor Salonunda gerçekleştirilen kuşak terfi sınavında Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat sporcuları yalnız bırakmadı. Sınavda özellikle minik öğrenciler büyük bir heyecan yaşadı.

Taekwondo Kuşak Terfi sınavını Yeşilyurtspor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu, Taekwondo Federasyonu Başkan Adayı Nevzat Alaca, Taekwondo Hakemi Ve Kuşak Terfi Komisyon Sorumlusu Kadir Yıldırım, Yeşilyurt Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Lütfi İnan ve sporcu velileriyle birlikte izleyen Belediye Başkanı Polat, sporcuları tebrik etti.

Çocukların hem zihinsel hem de fiziksel yönden kendilerini geliştirmelerine katkı sağlamak için Yeşilyurt Kulübü çatısı altında Yaz Spor Okulu açtıklarını belirten Belediye Başkanı Polat, “Yaz Spor Okulumuzdaki Taekwondo branşına kayıtlı 137 çocuğumuz bugün kuşak terfi sınavına katılıyor. Çocuklarımızın üç ay boyunca aldıkları eğitimler ile geldikleri seviyeyi görmek, yanlarında olduğumuzu belirtmek adına kuşak terfi heyecanlarına ortak olduk. Terfi sınavına katılım çok iyi ancak bu sayıyı her yıl artırmalıyız. Çocuklarımızın hem zihinsel, hem de fiziksel yönden sağlam bir bünyeye sahip olmaları için mutlaka spor yapmaları gerekiyor. Geleceğimiz çocuklarımızın daha iyi şartlarda spor yapmalarına imkan tanımak için gayret ediyoruz. Çalışmalarımız sadece yaz aylarıyla sınırlı kalmayacak kış döneminde de faaliyetler devam edecek” dedi.

Çocukları spora yönlendiren velilere teşekkür eden Başkan Polat, “Kuşak terfi sınavında çocuklarını yalnız bırakmayan velilerimize özellikle teşekkür ediyorum. Veliler olarak bize düşen görev, çocuklarımızın yeteneklerine ve becerisine göre sportif branşlara yönlendirmektir. Minik yavrularımızı spora teşvik eden ve yönlendiren tüm velilerimizi yürekten kutluyorum. Yeşilyurtspor Kulübü Taekwondo Hocamız, Erdal Talas’a ve emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çocuklarımız için ne yapsak azdır, onlar bizim geleceğimiz ve umudumuzdur. Cenab-ı Allah tüm yavrularımıza güzel bir gelecek nasip etsin” dedi.

Başkan Polat’ın konuşmasından sonra gerçekleşen terfi sınavında başarılı olup bir üst kuşağa geçen tekvandoculara başarı belgeleri ve yeni kuşakları takdim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız