SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuşçu Arguvan'dan Aday Adayı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:25:08
Kuşçu Arguvan'dan Aday Adayı
A- A+ PAYLAŞ

DSİ'nin eski bölge ve il müdürlerinden İnşaat Mühendisi Hurşit Kuşçu, CHP'den Arguvan Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Kuşçu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Toplumsal sorunları çözmenin en kolay yolu, yerelden çözümler üreterek Genel siyasetin önünü açmaktan geçmektedir. Büyükşehir yasası ile ilçelerimize ve Köylerimize dayatılan sorunların çözümü için, bu değişen yasal koşulları lehimize çevirmeyi Arguvan’dan başlatacağız. Toplumsal yarara odaklı projeler üretmek ve projelere finansman sağlamak, sosyal, kültürel ve ekonomik faydayı hedef alan alanlarda sorumluluk üstlenmek, birlikte üretip birlikte paylaşmak esas görevimiz olacaktır.

Halktan, ezilenden, yok sayılandan, emekten, özgürlükten, eşitlikten, barıştan, adaletten ve demokrasiden yana olan tüm Arguvanlıların kardeşçe yaşayacağı ‘’ TÜRKÜ BAŞKENTİ’’ den CHP’ den Belediye Başkan aday adayı olmak için başvuruda bulunuyorum.

Birçok arkadaşımız aday adayı olmuştur. Kendi içimizde birbirimizi kırmadan dökmeden yarışacağız. Adaylık yarışında kim aday olursa olsun birbirimize destek olacağız, yanında olacağız.

Kendimden biraz bahsetmek istiyorum. 1955 Arguvan Kızık doğumluyum. Evli iki çocuk babasıyım. İnşaat mühendisiyim. Birincisi kamudaki çalışmamdan kısaca bahsetmek istiyorum. 1976 yılında başladığım DSİ’de kontrol mühendisi, Başmühendis, İl Müdürü, Daire Başkan Yardımcısı, Bölge Müdür Yardımcısı, Bölge Müdürü olarak 2004 yılında emekli oldum. Malatya ve başka illerde birçok büyük sulama projelerinin planlamasında, projelendirmesinde, inşasında ve hizmete sokulmasında çalışmalarım olmuştur. Kamu ve AB destekli projelerde çalıştım. Organik tarım uygulama projelerinde çalıştım. 

İkinci olarak siyaset tarafımı sizlerle paylaşmak istiyorum.

1999 yılında CHP’den Malatya Milletvekili aday adayı oldum.

İki dönem Malatya CHP il yönetimine seçildim.

CHP kongre üst kurul delegesi oldum.

Tarım, Çevre, Yerel Yönetimler komisyonlarında çalışıp raporlar hazırladım.

Sn. Milletvekilimize Malatya ve Türkiye üzerine 100 den fazla teknik raporlar hazırladım. Hazırlamaya da devam ediyorum.

CHP’nin Yerel Yönetimler Seçimi Aday Adayları Eğitimine katıldım.

Bizler sosyal demokrasiyi ilke edinmiş insanlarız. Aday olmam halinde bir mühendis olarak proje ve yatırımların nitelikli ve ekonomik gerçekleşmesinde katılımcı, güçlü, tutarlı, şeffaf, hesap verebilen bir Belediye anlayışı egemen olacaktır. Yönetim anlayışımızda ise kadınlar, gençler ve emekçi halkımızla Parti örgütümüzle, milletvekilimiz ile Arguvan’ımıza hizmet etmenin haklı gururunu hep birlikte yaşayacağız.

Günümüzde topluma hizmet etmenin en önemli ve etkili yolu siyasettir.

Bu kutsal göreve talibim.

Halkımızın ve partimin emrindeyim, hizmetindeyim."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız