SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kusursuzduk Ama..'

A- A+ PAYLAŞ

Star TV'de Pazartesi akşamları canlı yayınlanan "Superstar Aile" yarışmasının son bölümünde başarılı bulunmasına rağmen, yeterli SMS alamadıkları için birinci olamayan Malatyalı yarışmacı Batuhan Kaya, "İnanıyoruz Malatya bize sahip çıkacak" dedi.

Müzik yarışmasına küçük kardeşi Miraç'la birlikte katılan, sazı ve sesiyle büyük beğeni toplayan Batuhan Kaya, önceki hafta Malatyalıların SMS desteğiyle birinci olmasına karşın, geçtiğimiz Pazartesi günü, jüri tarafından beğenilmesine rağmen, yeterli SMS alamayınca, birinciliği bir başka yarışmacıya kaptırdı.

Batuhan Kaya, Malatyalılara çağrıda bulunarak, "Bu hafta istediğimiz sonucu elde edemedik malesef. Malatyalıların desteklerini bekliyoruz. Bizler Malatya'yı temsıl edıyoruz ve inanıyoruz ki Malatyalılar Kayısı Çiçeklerine sahip çıkacak. Bu hafta da jürinin tek hata bulamadıgı yarısmacı bızlerdık. Ancak birinci olamadık." dedi.

Batuhan Kaya, kendilerine SMS'le yarışma saatine kadar destek verilebileceğini bildirdi ve "Hemşehrilerimiz 102 yazıp 3004'e SMS'lerini gönderince, bu bize oy olarak geliyor. Hafta boyunca mesaj atılabiliyor." diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız