SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kütahya ve Malatya Öncelikli"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:53:11
A- A+ PAYLAŞ

Kütahya'da incelemelerde bulunan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Kütahya'da inşaat sektörünü yakından ilgilendiren “Hava Mania” konusunda açıklamalarda bulundu.

Bakan Yılmaz,"AK Parti 22. İstişare Toplantısı’nı yaptık. Biraz önce Sayın Başbakanımızın kapanış konuşmasıyla sona erdi. Tabi buraya geçerken Ankara'ya döneceğiz. Yarın sabah saat 10.00’da A-400 M büyük nakliye uçağını Türkiye teslim aldı. Envanterine dahil oldu. Kayseri'de Cumhurbaşkanımızın katılacağı bir törenle sabah saat 10.00’da bir teslim töreni yapacağız. İnşallah ona katılacağız. Birçok ilde bir sivil, bir askeri, bir de sivil ortak amaçlı kullanılan havaalanları var. Bu havaalanlarının oluşturduğu bir mania engeli vardı. Bu bazı şeylerimizin büyümesine engel olarak görülüyordu. Kütahya öncelikli ve Malatya öncelikli. Tabi Ankara'da da var bu sorun. Milletvekili abilerim, arkadaşlarım, Valim ve seçime girerken Belediye Başkanım da bunun mutlaka çözülmesi lazım ki biz Kütahya'yı büyütelim diye belirttiler. Ben Kültür Bakanlığı Müsteşarı olarak geldiğim Kütahya'yı daha güzel, daha büyük bir Kütahya olarak gördüm. Umudumuz var. Kütahya'nın bugünü dünden güzel, inşallah yarın da bugünden daha iyi olacaktır. Hava Mania Planı’nı Valiliğimize gönderdik, Belediye Başkanlığımıza gönderdik. Dolayısıyla bundan sonra bundan dolayı hiçbir engel olmayacaktır. Yani adeta ilave yer kazandırdık desek doğrudur. Bir engel ortadan kalkar. Biz hizmet partisiyiz. İdeoloji partisi değiliz. Allah için bu milletimizden Allah razı olsun, bunlar bu ihtiyacımızı, bu hizmetimizi gördüler derlerse bundan büyük paye olmaz. Dolayısıyla Hava Mania Planı’nın imzalanması ile yeni haliyle Kütahya'ya bir hizmet gelmiş oldu. Seçimden önce ne söz verdiysek onu yerine getirdik diyoruz. Biz yapamayacaklarımızı söylemedik. Biz yıllardır yüz yüze bakıyoruz. Yıllar çabuk geçiyor. Bizim 3 dönemimiz geçti. Belediye Başkanlığı 5 yıl, o da çabuk geçiyor. Biz yapamayacağımız şeyleri söylemedik. Ama vaat ettiğimiz şeylerin de arkasında durduk. Bir bir gerçekleştiriyoruz. Hatta vaat etmediklerimizi de yapıyoruz. Sivas'ta hiçbir zaman hızlı treni vaat etmedik. Ama Allah nasip ederse çalışmalar devam ediyor. Hızlı treni yapacağız. Türkiye'yi ilk defa hızlı trenlerle tanıştırdık. Ankara-Eskişehir çalışıyor. Ankara-Konya çalışıyor. Konya-Eskişehir çalışıyor. Allah nasip ederse bu ayın sonunda 29 Mayıs’ta Eskişehir-İstanbul arası açılacak. Hızlı trenler inşallah Afyon'a, İzmir'e, buradan da geçecek. Allah nasip ederse öz olarak biz milletimize ne diyorsak, ne vaat ettiysek onların hepsini öz olarak gerçekleştireceğiz. Milletimizin hayır duaları bizimle olsun. İyi yaptığımız işlerde bizi desteklesinler, sıkıntılı olan işlerde de bizi uyarsınlar. Bu hem vatandaşlık görevidir, hem insani hem de İslami görevdir" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız