SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kutan'ı Malatya'ya İstiyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi il başkanı Mehmet Asiltürk, aday adaylığı başvurularını 23 Mayıs'a kadar kabul edeceklerini, Cuma gününe kadar başvuranların sayısının ise 13 olduğunu bildirdi.

Parti binasında bir basın toplantısı düzenleyen Asiltürk, gündemdeki konulara ilişkin değerlendirme yaptı. Ülkenin AKP'nin 4.5 yıllık yönetimi nedeniyle sıkıntılı ve tehlikeli duruma düştüğünü savunan Asiltürk, CHP ve AKP arasında yaşanan söz düellosuna da tepki gösterdi ve şöyle dedi:

"Parti menfaatleriniz için bu ülkede huzur ve barışı bozuyorsunuz. Bize göre bu çatışmalar Millete seçimde önünüzde iki seçenek var ya AKP ye ya da CHP ye oy vereceksiniz anlamına gelmektedir. Bu kamplaşma çalışmasının hedefi bu idi. Bu çirkin oyunun diğer bir hedefi de AKP tarafından gündemi çarpıtmak idi. Bu suni gündemler ortaya çıkmadan önce halkımızın öncelikli gündemi 4,5 yılık hükümetleri döneminde en başta ekonomide yaşanan çöküntüydü, çiftçimizin, esnafımızın, memurumuzun, işçimizin, emeklimizin, küçük sanayicimizin ekonomik bakımdan çöküşüydü. Dış politikada gerçek anlamada bir felaket yaşanıyordu Çok tehlikeli boyutlarda Milli manevi ve ahlaki değerlerimizde çöküntü vardı. Bu dönemde halkımızın %70 i ya açlık ya da yoksulluk sınırına itildi. Bu çatışmalar çıkınca hayati önem taşıyan konular gündemden düştü. Onun yerine gündeme AKP ve CHP arasındaki horoz dövüşü geldi oturdu."

İl Başkanı Asiltürk basın açıklamasından sonra partilerine resmen başvuran aday adayı sayısının olduğunu belirtti ve genel başkan, Malatya eski milletvekillerinden Recai Kutan'ın durumuna da değinerek, "Teşkilat olarak Genel Başkanımızın Malatya’dan aday olmasını istiyoruz. Ama takdir kendilerinindir. Ayrıca, partimize aday adaylık başvuru süresi 23 Mayıs'a kadar devam ediyor” dedi.

Bu arada, 18 Mayıs Cuma gününe kadar bu partiye adaylık için şu isimlerin başvuruda bulunduğu bildirildi:

1 – Eski Milletvekili GİK Üyesi Yaşar CANBAY
2 – Eski Milletvekili Av Fikret KARABEKMEZ
3 – Merkez İlçe Başkanı Av. Ramazan ACAR
4 – İş Adamı Sadin ŞAHİN
5 – İş Adamı Şahin DOĞAN
6 – Em. Eğitimci Mustafa ÜZMEZ
7 – Av. Ekrem KARADENİZ
8 – Em.Eğitimci Ali ÖZDEMİR
9 – Eğitimci Abuzer GÜNDOĞAR
10 –İş Adamı Bayram ORAL
11 –Em. Eğitimci Ali EMRE
12 –Reklâmcı Habib ŞANLI
13 - Doğanyol Eski Belediye Bşk. Behsat KARAKAYA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız