SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kutlama Yemeği

A- A+ PAYLAŞ

 

DPT (Devlet Planlama Teşkilatı) tarafından finanse edilen Malatya Valiliği SODES projesi kapsamında olan ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “ Bana da Fırsat Ver” kampanyasıyla maddi durumu iyi olmayan öğrenciler bir dizi gezi sonrasında üniversite kampusündeki sosyal tesislerde gönüllerince eğlendiler.

Malatya merkezde bulunan liselerden seçilen maddi durumları iyi olmayan ve okullarında başarılı olan 190 öğrenciye SODES projesi kapsamında Şanlıurfa, Antalya, Mersin, Kayseri ve Kapadokya gezdirildi. Gezi, İnönü Üniversitesi Kubat Havuzbaşı Restaurantında verilen yemekle sona erdi.

Yemeğe Malatya Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, müdür yardımcıları İhsan Gencay, Yücel Abik, Mahmut Berk, Nurettin Şahin ve Mehmet Boyraz katıldı.

Yemekte bir açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Bulut,  Devlet Planlama Teşkilatı tarafından finanse edilen Malatya Valiliği SODES projesi kapsamında olan ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “ Bana da Fırsat Ver” kampanyası çerçevesinde çeşitli etkinliklerin düzenlendiğini belirtti. Bulut, tesislerini öğrencilere açarak mükemmel bir hizmet sunan Kubat Hizmetler Grubu işletmecisi Kemal Kubat’a da teşekkür etti.

Yemekte bir açıklama yapan üniversite sosyal tesislerinin işletmecisi Kemal Kubat, “Bu tür etkinliklere kapımız her zaman açıktır. Elimizden gelen en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Öğrencilerimizi en hijyenik şartlarda hazırlanan yemeklerimizle duyurup tertemiz çimlerin üzerinde piknik yaptırdık. Öğrencilerimiz çimlerin üzerinde doyasıya eğlendiler. Çocuklarımıza eğlenceli bir gün yaşattığımız için huzurluyuz, mutluyuz. Tesislerimizi tercih ettikleri için başta milli eğitim müdürümüze, müdürlük çalışanlarına, okul müdürleri ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Tesisimiz artık bütün Malatya halkına açılmıştır. Herkesi tesislerimize bekliyoruz. Malatyalılar misafirlerini, ailelerini alıp tesislerimize buyursunlar” dedi.

 

Akşam saatlerine kadar süren ve SODES projesi kapsamındaki “Bana da Fırsat Ver” kampanyasıyla fırsat bulan Malatya merkeze bağlı liselerde okuyan öğrenciler gönüllerince eğlendiler.   

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız