SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kutlu Doğum Buluşturdu

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:18:49
Kutlu Doğum Buluşturdu
A- A+ PAYLAŞ

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Ankara'da düzenlenen etkinliğe Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli katıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından "Hz. Peygamber ve İnsan Onuru" temasıyla Ankara Arena Spor Salonu'nda düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliğinin açılış törenine, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı Muammer Güler ile Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç katıldı.

Açılım süreciyle birlikte Başbakan Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli, uzun zaman sonra ilk kez böyle bir etkinlikte bir araya geldi. Başbakan Erdoğan ile Kılıçdaroğlu daha önce de Diyanet'in Kutlu Doğum programlarına katılırken, Bahçeli'nin uzun bir zaman sonra ilk kez böyle bir etkinliğe iştirak etmesi dikkat çekti.

Daha sonra Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından getirilen ve halen İstanbul'da değişik okullarda öğrenim gören 35 ülkeden 40 öğrencinin oluşturduğu "Kardeşlik Korosu" sahne aldı. Programda İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Hafız İshak Danış Kur'an-ı Kerim tilaveti sundu. Daha sonra Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 35 ülkeden getirilen ve çeşitli üniversitelerde öğrenim gören 40 öğrenciden oluşan 'Kardeşlik Korosu' çeşitli ilahiler okudu. Program devam ediyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız