SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kutlu Doğum Etkinlikleri

A- A+ PAYLAŞ

Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in doğum yıldönümü kutlama faaliyetleri çerçevesinde organize edilen Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Malatya Yeni Cami avlusunda kitap sergisi açıldı, kermes düzenlendi.

Yeni Cami avlusunda kurulan kitap sergisini açan Vali Vekili Bayram Öz, en güçlü ve en cesaretli insanın bilgili insan olduğunu belirterek, okumanın önemini anlattı.
Diyanet İşleri Başkanlığı Din Eğitimi Daire Başkanı Dr. Ulvi Ata ise, "İlimle kenetleşmek kitap okumakla olur. Yaşanabilir dünyayı anlamlı kılmak ilimle olur. İlim de okumakla olur"dedi. Ulvi Ata, Kutlu Doğum Haftası'nın Türkiye'de olduğu gibi, Peygamber aşığı her ülkede kutlandığını vurguladı.

Müftü Bekir Gerek, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle açılan kitap sergisinde yüzde 25 indirimli satış yapılacağını ifade ederek, "Bugün herkes eve giderken Peygamberimizin hayatını anlatan bir kitap hediye götürsün"şeklinde konuştu.

Açılışa Belediye Başkanı Cemal Akın ile çeşitli kuruluşların temsilcileri de katıldılar.

Bu arada, Yeni Camii'nin diğer avlu bölümünde ise, gıda ve elişi kermesi açıldı. Açılışı, Vali Halil İbrahim Daşöz'ün eşi Nilgün Daşöz ve Müftü Bekir Gerek'in eşi Hatice Gerek yaptı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız