SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kutlu Doğum Haftası' Hazırlıkları

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:40:55
'Kutlu Doğum Haftası' Hazırlıkları
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Müftülüğü'nden yapılan açıklamada, 'Kutlu Doğum Haftası' hazırlıklarının devam ettiği bildirildi. 
 
Malatya Müftüsü Hacı Yusuf Gül,  Nisan ayında kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla etkinlikler düzenleneceğini söyledi. 13 - 20 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası nedeniyle, kermes açılıp, protokol ile şehit ve gazi aileleri, huzurevine ziyaretler gerçekleştirilecek. Öğrenciler arasında komposizyon yarışması düzenlenip, bin bir hatim indirilecek. Hutbe yazma ve bilgi yarışması düzenlenecek. Din görevlileri ile her ay düzenlenen toplantıda, Kutlu Doğum
Haftası hazırlığı konusunda çalışmalar yapıldığını söyleyen Müftü Gül, önümüzdeki günlerde programın tarih ve saatlerinin açıklanacağını duyurdu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız