SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kutlu Doğum Haftası İçin

A- A+ PAYLAŞ

Kutlu Doğum Haftası'nın Malatya'da dolu dolu kutlanması için toplantı düzenlendi.

Müftülük salonunda Vali Yardımcısı Orhan Çiftçi ve Müftü Mehmet Sönmezoğlu'nun başkanlığında düzenlenen Kutlu Doğum Haftası kutlama programı toplantısına, ilgili kurumlar, sivil toplum kuruluşları ile davetliler katıldı. Nisan ayında düzenlenecek olan Kutlu Doğum Haftası'nda çeşitli etkinlikler düzenlenmesi kararlaştırıldı.

Müftü Mehmet Sönmezoğlu, Kutlu Doğum Haftası'nın dolu dolu kutlanması için çaba gösterdiklerini belirtti. Sönmezoğlu, "Kermes açılacak. Konferans düzenlenecek. Kitap sergisi açılacak. Okullarda yarışmalar düzenlenecek. Sağlık taraması, ilaç toplama ve kan bağışı kampanyaları düzenlenecek. Ziyaretler düzenlenecek" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız