SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kutlu ve Divanda Söyledikleri..

A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin Malatya Merkez İlçe Kongresinde, divan başkanlığını Adıyaman Milletvekili Hüsrev Kutlu yaptı.

Pütürge'deki Nemrut Festivali organizasyonu gerekçesiyle, Eylül ayında Malatya'ya yönelik ağır açıklamalar yapan, bu açıklamaları Malatya'da tepki yaratan ve malatyahaber.com'da da "O Milletvekilinin Bilmesi Gerekenler.." başlıklı ve İsmet Yalvaç imzalı yazıda eleştirilen Adıyaman Milletvekilinin Pazar günkü kongrede divan başkanlığı da, ilginç ve renkli idi.

Adıyaman Milletvekili, İl Başkanı İhsan Koca'nın konuşmasından sonra, Koca'ya "Sizi daha iyi yerlerde görmek isteriz. Ama Ali Osman Beyin’in önüne geçmemeniz gerekli” temennisi ve uyarısını yaptı.

Kutlu, MKYK Üyesi Öznur Çalık'ı da, konuşması bittikten sonra "23.Dönem Milletvekilimize teşekkür ederiz" sözleriyle, takdir etti!..

Adıyaman Milletvekili Kutlu, partinin Elazığ Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya için, "Genel Başkan yardımcılığı görevi de çok önemli ama Bakan olarak görmek isteriz." yorumunu yaptı.

Adıyaman milletvekili, salonda olmadıklarını önce farketmediği milletvekili Fuat Ölmeztoprak ve Münir Erkal için de ilginç değerlendirmeler yaptı. "Milletvekilimiz Ölmeztoprak için de bir alkış" dedikten sonra, salonda olmadığını öğrenince "Aramızda değilmiş. Eşinin rahatsızlığı nedeniyle katılamamış, telgraf göndermiş." dedi.

Kutlu, Erkal için de, "Değerli milletvekilimiz şu anda halkın arasında sanırım. Protokolda göremiyorum.." olmadığını farkedince de, Erkal'ın mesaj gönderdiğini belirtti.

Kongreye katılan tek Malatya Milletvekili Ali Osman Başkurt, konuşmasında, "Malatya hükümete yüzde 52 ile destek vermiş. Daha ne yapsın?“ deyince, Hüsrev Kutlu'dan "Yüzde 100 olmalı.." çıkışı geldi. Başkurt, "Bir şeyler vermek lazım ki olsun” diye karşılık verdi.

Kutlu, Malatyaspor'un Rize maçına da değinerek, "Biraz sonra Malatyaspor da zorlu bir maç yapacak. Malatyaspor bu maçı 3-0 kazanacak.." dedi.

NOT: Malatyahaber.com okurları, Adıyaman Milletvekilinin geçen Eylül ayında Malatya ile ilgili söylediklerine karşı yazılan " O Milletvekilinin Bilmesi Gerekenler" başlıklı eleştirel yazıyı, "Site Arşivinde Arama" sütununa "Kutlu" yazarak çağırıp, okuyabilirler..

DERLEYEN: Selahattin GÖKATALAY

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız