SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kutsi ve Korosu Coşturdu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnönü Üniversitesi 15. Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri kapsamında sahne alan Kutsi gençleri coşturdu.

Üniversite Kampüsü Kıbrıs Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte bir konuşma yapan İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, "Amacımız, diploması sadece yurt içinde değil yurt dışında, yaşadığımız coğrafyanın her tarafında diploması tanınan bir üniversite olmasıdır" dedi.

Çelik, her yıl akademik yılın sonuna doğru öğrencilerin rahatlaması için bahar şenliklerinin düzenlendiğini ifade ederek, "Bu yılda arkadaşlarımızın tertiplediği bu şenlikler de öğrenci topluluklarımızın istek ve arzuları doğrultusunda değerli sanatçıları davet ettik. Umarım bu 3 gün içerisinde mutlu, hoş ve neşeli vakit geçirirsiniz. Şenliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hepinizin hoş vakit geçirmesini ve arkasından da sınavlarda başarılar diliyorum. Hepinize saygılar sunuyorum" dedi.

Rektör Çelik'in konuşmasının ardından Malatyalı sanatçı Kutsi sahne aldı.

Birbirinden güzel şarkılarıyla alanı dolduran binlerce öğrenciye keyifli dakikalar yaşatan Kutsi, Show TV'nin "Korolar Yarışıyor" yarışması kapsamında Malatya'dan oluşturduğu ekiple "Arguvanlım" türküsünü söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız