SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kütüphane Kurdular

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:11:55
Kütüphane Kurdular
A- A+ PAYLAŞ

Atatürk Kız Anadolu Lisesi öğrencileri, Battalgazi Hanımın Çiftliği Fatih Ortaokulu’na kütüphane kurdu. 

Atatürk Kız Anadolu Lisesi öğrencilerinin düzenlediği "Kitap Toplama Kampanyası" kapsamında toplanan bin 600 kitap, Hanımın Çiftliği Fatih Ortaokulu’na götürülerek okulun kütüphanesine teslim edildi.

Battalgazi Hanımın Çiftliği Fatih Ortaokulu Kütüphanesi açılış töreninde konuşan Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz, öğrencilerin gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projesinden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ise, kitap okumanın önemine değinerek, Atatürk Kız Anadolu Lisesi öğrencilerinin başlattıkları bu projeyi sonuçlandırabilmelerinin büyük başarı olduğunu belirterek, öğrencileri tebrik etti. Tatlı, “Okullarımızda eğitime verdiğimiz önem kadar sosyal faaliyetlere de büyük önem veriyoruz. Sosyal sorumluluk yönünde projeler geliştirmeleri ve gerçekleştirmeleri konusunda öğrencilerimizi teşvik ediliyor. Her geçen gün yeni bir çalışma ile öğrencilerimiz fırsat verildiğinde ve onlara güvendiğimizde toplum yararına ne kadar büyük işler yapabileceklerini bugün burada gösterdiler” dedi.

Daha sonra Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı Battalgazi Hanımın Çiftliği İlkokulu’nu gezerek, idareci ve öğretmenlerin motivasyonlarını yükseltmek, performans ve başarıyı arttırmak, okuldaki eksiklikleri yerinde görüp değerlendirmek maksadıyla incelemelerde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız