SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kütüphanede Resim Kursu

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:51:14
Kütüphanede Resim Kursu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Halk Kütüphanesi, ücretsiz resim eğitimi veriyor. 

İl Halk Kütüphanesi tarafından hayata geçirilen proje kapsamında Ressam Erdoğan Altürk nezaretinde, haftada 2 gün resim eğitimi alan kursiyerler, hem kitap okuyor hem de resim yapmayı öğreniyor.

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören resim kursuyla ilgili bilgiler veren İl Halk Kütüphanesi Müdiresi Mümine Aydın, "Kütüphaneye gelen okuyucularımıza ve vatandaşlarımıza resim eğitimi veriyoruz. Projeyi başlatmaya karar verdiğimiz yoğun bir talep gördük" dedi.

Aydın, talebe göre resim eğitimlerinin devam edeceğini kaydederek, "Haftada 2 gün resim eğitimi veriyoruz. Bu eğitimimiz 2 ay sürecek. Bu süreçte istek olursa, resim eğitimlerimize devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

İl Halk Kütüphanesi tarafından açılan ücretsiz resim kursunda eğitim veren Ressam Erdoğan Altürk ise, eğitimin ilk haftasında çok güzel resimlerin ortaya çıktığını ifade etti.

Resim eğitimi alan kursiyerlerin hem güzel vakit geçirdiğini hem de resim sanatıyla ilgili detaylı bilgiler aldığını dile getiren Altürk, "Kursiyerler, resim yapmayı bir kabiliyet olarak görüyorlardı. Oysa kısa süre önce bu eğitimlere başlamamıza karşın çok güzel gelişmeler kaydettik" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız