SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kütüphanede Yeni Uygulamalar..

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:00:46
Kütüphanede Yeni Uygulamalar..
A- A+ PAYLAŞ

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne bağlı Malatya İl Halk Kütüphanesi, kütüphane kullanımı ve kitap okumayı teşvik amacıyla yeni uygulamalar başlattı. 

Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürü Derviş Özbay yaptığı açıklamada, "Kütüphanemize gelen kullanıcılara kitap ayracı hediye ediyor, şeker ikramında bulunuyoruz. Çam sakızı çoban armağanı bu hediyelerle kütüphanemizden yararlanan vatandaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyor, hem de kullanıcı sayısının artmasını amaçlıyoruz" dedi.

Kütüphanenin sıcak ve huzurlu bir ortamda hizmet verdiğini, üye kullanıcıların ücretsiz internet hizmetinden yararlandığını söyleyen Özbay, "Görme engelliler için ayrı bir bölümümüz bulunuyor. Onlar da diğer kullanıcıların yararlandığı hizmetten aynen yararlanıyor" ifadelerini kullandı.

İl Halk Kütüphanesi Müdiresi Mümine Aydın ise, "İmkanlar ölçüsünde modern kütüphanecilik hizmeti sunuyoruz. En büyük arzumuz Malatya'da yaşayan insanlarımızın kütüphane aracılığıyla bilgi ve kültür seviyelerinin artmasıdır. Personelimizle birlikte vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

Bu arada, Kernek Meydanı'nda yapılan çalışmalar nedeniyle İl Halk Kütüphanesi'ne girişler arka kapıdan yapılıyor. Bu giriş kapısı Kernek Camii'nin bitiminden sağa dönüşte bulunan sokak içerisinde yer alıyor. Kütüphanenin bitişiğindeki Malatya Müzesi'nin girişi de aynı sokak içerisinden yapılıyor.

Meydandaki çalışmalar bitene kadar bu uygulamanın devam edeceği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız