SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuvvetli Rüzgar Uyarısı

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:26:39
Kuvvetli Rüzgar Uyarısı
A- A+ PAYLAŞ

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Malatya ve Adıyaman için kuvvetli rüzgar uyarısında bulundu. 

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan uyarıya göre, 12 Haziran Perşembe günü saat 06.00 ile 23.00 arasında Malatya ve Adıyaman bölgesinde kuvvetli rüzgar ve yer yer fırtına olma tahmininin yürütüldüğü kaydedildi.

Vatandaşların tedbirli olması istenen uyarıda rüzgarın saatte 39 ile 61 kilometre esmesinin beklendiği ve çatı uçması, ağaç ile direklerin devrilmesi hadiselerinin oluşmasının muhtemel riskler olduğu aktarıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız