SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuyruk Elazığ Yoluna Ulaştı!..

A- A+ PAYLAŞ

2006 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonucuna göre yerleştirmeler için tercihlerin 30 Ekim-8 Kasım 2006 tarihleri arasında internet üzerinden yapılıyor.

Ancak başvuru kılavuz kitapçığı alımları nedeniyle Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Malatya Temsilciliği'nin İnönü Üniversitesi'ndeki bürosunun önünde uzun bir sıra oluştu. Kitapçık kuyruğu, üniversite önündeki Malatya-Elazığ Karayolu'na kadar ulaştı. Uzun kuyruklarda bekleyen adaylar kılavuzlarını 3 YTL karşılığında alıyor.

Bu arada, kılavuzda yer alan kamu kurum ve kuruluşlarıyla ilgili tercih yapabilmek için 2004 KPSS, 2006 KPSS1 veya 2006 KPSS2'den geçerli puan alınmış olması gerekiyor.

Tercih kılavuzunda ortaöğretim mezunları için toplam 6 bin 284, önlisans mezunları için 3 bin ve lisans mezunları içinse 8 bin 220 kadrolu ve sözleşmeli pozisyon bulunduğu kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız