SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuyuda Metan Gazı Zehirledi, Öldürdü

0
Güncellendi - 2020-03-07 06:34:04
Kuyuda Metan Gazı Zehirledi, Öldürdü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da metan gazından zehirlenen işçi öldü.

Edinilen bilgiye göre olay, Pütürge ilçesi Gertan Mahallesi’nde meydana geldi. Mahallenin içme suyu ve sulama suyu arızasını gidermek için su kuyusuna inen işçi Emrah Tuncay (34), metan gazından zehirlendi.

112 görevlileri, jandarma, AFAD ve ilçe itfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen işçi kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Nebahat (4 yıl önce)
    Ben Pütürge li yim,en son yaşanan doğanyol Pütürge depremlerin den sular çekilmiş yer altından bazı gaz sızıntıları olmuş, vefat eden genç mahllenin su kuyusuna kepçesiyle giriyor kimsenin haberi yada isteği yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pötürgeli (4 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin belediye ihcisi değil firma sahibi
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSAM (4 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin rabbim ailesine sabırlar versin kendisi işçi değil iş sahibi diye biliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Aytaç (4 yıl önce)
    Bir insanın canını kurtarmak isteyen ekip var hazırlanıyor ama fotografda bir vatandaş gülümseyerek poz veriyor bir can için başkasının canının değeri yok sinemaya gelmiş gibi gülüyor meşhur oldu. EDİTÖR:Hazırlanmakta olan ekibin görüldüğü fotoğrafın sol alt kısmında yeralan ve boyutu itibarıyla montaj olduğu çok rahat anlaşılabilecek küçük fotoğraftaki kişi, olayda hayatını kaybeden işçidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)Aytaç isimli kullanıcı yorumuna
    yok artık bu da mı oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    Belediyeyle alakası yok. Gerekli açıklama yapılacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Siz belediyenin basın müdürümüsünüz? Muhtemelen belediyeden birisin buraya yorum atacağına bülten atsaydınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemalettin (4 yıl önce)
    Bu nasıl haber rahmetli olan kardeşimiz hangi belediyede çalışıyormuş?
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (4 yıl önce)
    Belediye tedbir aldırmadan gariban işçiyi emekçiyi kuyuya sokuyor ve gencecik bir hayat sona eriyor. Yetkililere soruşturma açılmalı ve cezasını mutlaka çekmeliler.
    0
    0
    Yanıtla