SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuyuda Toprak Kayması, 1 Ölü

A- A+ PAYLAŞ

46 yaşındaki şahıs, belde belediyesine ait iş makinesi ile kayısı bahçesine açtırdığı 10 metrelik kuyuda çalışırken, toprak kayması sonucu yaşamını yitirdi. Doğanyol Gökçe'de de elektrik direğinden düşen bir kişi öldü.

GÜZELYURT'TA..
Olay Pazartesi akşamı saat 19.15 sıralarında Hekimhan ilçesi Güzelyurt Beldesi Adalet Mahallesi Çorduk Mevkii'nde meydana geldi. 46 yaşındaki Remzi Fırat'ın, daha önce Güzelyurt Belediyesi'ne ait kepçe ile kayısı bahçesine açtırdığı 10 metre derinliğindeki kuyuda çalışırken, kuyu kenarındaki toprağın kayarak kuyuya dolması sonucu, toprak altında kaldı.

Olay yeri yakınında iş makinesi ile çalışmakta olan operatör İsak Sarıbaş'ın toprak kaymasını ve az önce kuyu civarında gördüğü Fırat'ın ortada olmadığını görünce, toprak altında kaldığını düşünerek durumu resmi makamlara haber verdiği, olay yerine gelen jandarma ve vatandaşların çalışmaları sonucu Fırat'ın cesedinin toprak altından çıkarıldığı bildirildi.

Öte yandan Doğanyol ilçesine bağlı Gökçe beldesi Susuzlar mevkiinde meydana gelen olayda, evinin kesilen elektriğini bağlamak için direğe çıkan S.Ö., dengesini kaybederek düştü. Yaralanan şahıs, Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, yolda hayatını kaybetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız