SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuyumcu Dükkanında Hırsızlık..

A- A+ PAYLAŞ

PTT Caddesi’ndeki kuyumcu dükkanına gece yarısı darabasını ve kapısını kırarak giren hırsızlar çelik kasayı da açıp çok miktarda altın ziyneti çaldılar.

PTT Caddesi 14 numarada Kıvan Kuyumculuk adıyla faaliyet gösteren Abdulkadir Pekaslan’a ait kuyumcu dükkanına, gece yarısından sonra, demir darabasını ve kapısını kırarak giren kimliği belirsiz hırsızlar, çelik kasayı da yanlarında getirdikleri malzemelerle açtılar. Olay, sabah kuyumcunun işyerini açmasıyla ortaya çıktı. Polis, dükkanda hırsızlara ait 1 matkap, 1 spatula, 1 kurbağacık anahtar, 1 demir çubuk ve tel buldular.

Hırsızların çelik kasanın içerisinden; 100 adet 22 ayar bayan yüzüğü, 150 adet 22 ayar bilezik, 40 adet 14 ayar bileklik, 40 adet 14 ayar çocuk bileziği, 4 adet altın set, 5 adet 14 ayar boyun zinciri, 30 adet 14 ayar söz yüzüğü, 50 adet 22 ayar alyans, 75 adet 14 ayar bayan yüzüğü, 30 adet 14 ayar Maşallah, 15 adet 14 ayar küpe ile 1.400 YTL para çaldıkları saptandı.

Polis, hırsızların kimliklerinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız