SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuyumcu Kurtarılamadı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:59:49
Kuyumcu Kurtarılamadı
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz Cuma günü işyerinde uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan Kuyumcu Saadettin Kıskaç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Cumhuriyet Çarşısı'nın Soykan Parkı'na bakan bölümünde işyeri bulunan Kıskaç, Cuma günü öğleden sonra işyerinde iken, kendisinden sürekli para talep eden amcası oğlu Orhan K. tarafından, pompalı tüfekle karnından ve göğsünden vurularak ağır yaralanmıştı.

Olaydan hemen sonra Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan, Acil Servis'te duran kalbi yarım saatlik uğraş sonucu yeniden çalıştırılıp ameliyata alınan, ameliyattan sonra yoğun bakımda tedavisi devam eden 53 yaşındaki Saadettin Kıskaç, tüm müdahalelere rağmen Pazar günü saat 16.00 sıralarında öldü.

Pazar akşamı otopsi için Adli Tıp Kurumu'na getirilen, otopsinin ardından Şehir Mezarlığı morguna konulan Kıskaç'ın cenazesinin Pazartesi günü öğle namazını müteakip Şehir Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

SALDIRGANIN AĞABEYİNE AZMETTİRME İDDİASI..

Bu arada, olayın saldırıdan kısa bir süre sonra yakalanan faili Orhan K., Cumartesi günü sevkedildiği mahkemece tutuklanmıştı.

Saldırgan Orhan K.'yı azmettirdiği iddia edilen ağabeyi Rıdvan K.'nın da Asayiş Şubesi Cinayet bürosu ekiplerince gözaltına alındığı ve  "Azmettirme" suçlamasıyla  Adliyeye sevk edildiği, mahkemenin ise Rıdvan K. hakkında adli kontrol vererek serbest bıraktığı öğrenildi.

Saadettin Kıskaç'ın amcasının büyük oğlu olan Rıdvan K.'nın, 16 Kasım 2012 tarihinde Kuyumcu Saadettin Kıskaç'ın önceki işyerine av tüfeği ile 4 el ateş açılması olayına karıştığı belirtiliyor. Bu olayda ölen ya da yaralanan olmamıştı.

FOTOLAR: (Altta) Ölen Kuyumcu Saadettin Kıskaç. (Üstte) Kıskaç,  saldırıdan sonra ambulansa taşınırken.. (Selahattin GÖKATALAY)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız