SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuyumcu Silahını Çekti Ve..

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:53:30
Kuyumcu Silahını Çekti Ve..
A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçesindeki bir kuyumcudan 4 ay önce hırsızlık yapan ve aynı iş yerine hırsızlık amacıyla yeniden gelen 4 kadından 2'si, dükkan sahibinin dikkati sayesinde yakalandı. 

Kuyumcu Osman Yüksel, ilçe merkezindeki iş yerine öğle saatlerinde gelen 2 kadından şüphelendi. Bunun üzerine dükkanın önünü kontrol eden Yüksel, bu kadınlara dışarıda gözcülük yapan 2 kadının, 4 ay önce iş yerinden ziynet eşyası çalan kişiler olduğunu fark etti. 

Bu kadınları yakalamak için silahını çeken Yüksel, gözcülük yapan kadınlardan G.D'yi (42) yakaladı. Dükkanda bulunan 2 kadın ise kargaşadan yararlanarak kaçmaya çalıştı. Bu 2 kadından H.A. (37) ise esnaf tarafından yakalandı. 

Polis ekiplerine teslim edilen 2 şüpheli, işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildi. Polis, biri gözcü 2 kadını yakalamak için çalışma başlattı. 

Kadınlardan 2'sinin yakalanma anı, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Şüphelilerden G.D'nin 5, H.A'nın ise 1 hırsızlık olayından sabıkası bulunduğu belirtildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız