SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuyumcuda Hırsızlık

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir kuyumcudan altın seti çalan 4 kadın, polis ekiplerince aranıyor. Öte yandan, iki ayrı hırsızlık olayı ile ilgili yakalanan 2'si kadın 4 kişi de tutuklandı.

4 KADIN..
Edinilen bilgilere göre, İnönü Kapalı Çarşısı'nda O.Ü. isimli şahısa ait kuyumcu dükkanına giren 4 kadın, burada alışveriş yapma bahanesiyle tezgahtarı oyalayarak 2 bin YTL tutarında altın setini alıp kayıplara karıştı. Şikayet üzerine soruşturma başlatan polis ekipleri 4 kadını arıyor.

2 KADIN ZANLIYA TUTUKLAMA..
Bu arada, Yeşiltepe Cumhuriyet Mahallesi’nde M.K.’ye ait evde gündüz saatlerinde hırsızlık olduğu ihbarı üzerine giden polisler, ev sahipleri tarafından yakalanan ve polis raporunda “Çingene” oldukları belirtilen 22 yaşındaki F.G. ve 30 yaşındaki B.Y. adlı 2 kadın zanlıyı teslim aldılar.

Ev sahibi M.K. ise verdiği ifadede; babasının evinin alt kadında “çingene bayanı” gördüğünü, niçin burada olduğunu sorarken, “başka bir çingene bayanın” daha geldiğini, o sırada eşinin yukarı çıkarak çantasını kontrol ettiğini, 300 Euro, 200 Dolar, altıp küpe ve yüzüklerinin olmadığını söylemesi üzerine, 2 kadına polis çağıracağını, para ve altınları vermeleri söylediğini anlattı. M.K., bu ihtarı üzerine kadınlardan F.G.’nin koynundan çıkardığı para ve altınları yere attığını, o sırada gelen polislere de şahısları teslim ettiğini anlatırken, 2 kadın suçlamaları kabul etmedi, ancak tutuklandılar.

POLİS EKİBİ YAKALADI..
Öte yandan Çevreyolu Üniversite Durakları Kapalı Üst Geçit yanında 03.45 sıralarında V.P.’ye ait işyerine hırsızlık amacıyla girdikleri belirtilen 15 yaşındaki S.D. ve 16 yaşındaki M.B., polis ekibi tarafından yakalandılar. Üzerlerinde yapılan aramada iki tornavida, 1 bıçak ve bozuk paralar çıkan 2 zanlının, gönderildikleri mahkemece tutuklandıkları belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız