SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuyumcular Çarşısı'na Yeni Yüz

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:37:00
Kuyumcular Çarşısı'na Yeni Yüz
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kuyumcuların yoğun olarak bulunduğu Cumhuriyet Çarşısında peyzaj düzenleme çalışmaları yaptı. 

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı, Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından yapılan peyzaj çalışmaları kapsamında 100 dolayında Piramit ve Top Mazı dekoratif saksı yerleştirildi.

Cumhuriyet Çarşısı esnafları yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiler. 

Çarşı esnaflarından Tekin Alptekin, Büyükşehir Belediyesinin güzel ve örnek bir çalışma yaptığını belirterek, “Kuyumcular Çarşısına desteklerinden dolayı Sayın Başkanımız Ahmet Çakır’a şahsım ve esnaflar adına teşekkür ediyorum. Eskiden vatandaşlarımız buradan pek geçmezdi ama şimdi yapılan düzenleme ve peyzaj çalışmaları neticesinde burası örnek bir çarşı oldu. Bu çamların buraya konulması sokağımıza ayrı bir güzellik ve renk kattı. Sayın Başkanımızın emeklerini ve yaptığı hizmetleri biliyoruz bu güzel hizmetlerin devamını diliyoruz” dedi. 

Peyzaj çalışmalarının çarşıya ayrı bir görünüm kazandırdığını ifade eden Osman Tomo ise “Yapılan çalışmadan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a teşekkür ediyorum. Bu yapılan çalışmayı görünce çok sevindik, gerçekten çok güzel oldu. Çarşımıza ayrı bir güzellik kattı” dedi. 

Çarşı esnaflarından Mehmet Tekedere ve Rıza Alptekin de güzel peyzaj çalışmalarının yapıldığını, 50–60 senelik dükkanların bulunduğu alanın yeni bir yüze kavuştuğunu söyleyerek, teşekkürlerini ilettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız