SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuyumcularda Özhüsrev Yeniden Seçildi

0
Güncellendi - 2018-02-01 03:34:25
Kuyumcularda Özhüsrev Yeniden Seçildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kuyumcular ve Saatçiler Odası’nın genel kurulunda tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Murat Özhüsrev yeniden başkanlığa seçildi.

Malatya Kuyumcular ve Saatçiler Odası’nın genel kurulu Oda’nın kendi binasında gerçekleştirildi. Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’in divan başkanlığını yaptığı genel kurula İl Ticaret Müdürü Ahmet Demirbağ, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Oda başkanları ve Oda üyeleri katıldılar.

Genel Kurulun açılışında konuşan MESOB Başkanı Şevket Keskin, “15 Temmuz’da gece nöbette, gündüzleri ise işinin başında olan esnaf ve sanatkar camiası olarak Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin’e yönelik olarak başlatmış olduğu Zeytin Dalı Harekatını sonuna kadar destekliyoruz. Mehmetçiğimizin zaferle döneceğine inanıyor ve dua ediyoruz. Cumhuriyet tarihimizde cepheye giden 2 tane liderimiz vardır, bunlardan birisi Mustafa Kemal Paşamız ve diğeri ise Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır.  Türkiye’nin hak ve hukukunu koruyan ve dünyanın karşısında dimdik duran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve komutanlarımızın bu harekatı başarıyla sonuçlandıracaklarını yürekten istiyor ve yürekten başarılı olacaklarına inanıyoruz.” dedi.

Genel kurulda mevcut başkan Murat Özhüsrev tek liste ile yeniden aday oldu. Özhüsrev, kuyumcu esnafının birlik ve beraberlik içinde olduğunu ifade ederek, genel kurula katılan oda üyelerine teşekkür etti.

Malatya Kuyumcular ve Saatçiler Odası’nın genel kurulunda Murat Özhüsrev başkanlığındaki yönetim kuruluna Yavuz Ündil, Ahmet Bülbüloğlu, Selahattin Akcebe, Abdullah Kösem, Kemal Karaman ve Hanifi Yaylacı seçilirken, Denetim kuruluna ise Nusret Karaman, Ersin Akcebe ve Abdullah Koyunoğlu getirildiler.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (6 yıl önce)
    Değişen hiç bir şey yok.
    0
    0
    Yanıtla