SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuyumcuyu Böyle Çarptılar!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir kuyumcuya gelen 2 kadın, tezgahtarın dalgınlığından faydalanarak 10 dakikada 22 bileziği cüzdanının arasına yerleştirerek çaldı. Zanlılar, olayı farkettirmemek için bir bileziği satın aldı.

Edinilen bilgiye göre, olay Malatya merkez Cumhuriyet Çarşısı'nda 40 yaşındaki Ö.E.’ye ait kuyumcu dükkanında meydana geldi. 09.30 sıralarında kuyumcuya, içeride başka kimsenin olmadığı bir esnada giren 2 kadından birisi, bilezik alacağını söyledi.

Tezgahtarın vitrinden indirdiği tabladaki bilezikleri inceleyen kadın, tezgahtarın başını her çevirmesinde tablada 2'şer 3'er bileziği diğer elindeki küçük cüzdanın içinde sakladı. Kuyumcuda kaldığı 10 dakikada 22 bileziği el çabukluğu marifetiyle cüzdanına koydu. Kadınlar kuyumcudan çıkmadan önce de 480 YTL ödeyerek bir bilezik satın aldı.

Kadınların gitmesinden bir süre sonra yaklaşık 20 bin YTL tutarındaki 22 bileziğin eksik olduğunu fark eden tezgahtar, durumu polise bildirdi.

Polis ekipleri, hırsızlık olayının saniye saniye görüntülendiği güvenlik kamerasına takılan 2 kadının kimliğini belirleyerek yakalayabilmek için araştırmayı sürdürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız