SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuyuönü- Yeşiltepe Depo Bağlantısı

0
Güncellendi - 2017-10-17 02:47:00
Kuyuönü- Yeşiltepe Depo Bağlantısı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Kuyuönü-Yeşiltepe Mahallelerinde, 6,9 milyon TL maliyetinde 10.200 metrelik içmesuyu altyapı çalışmasının 8.500 metrelik kısmını tamamlayarak bölgenin içmesuyu altyapısına 50 yıllık garanti sağlıyor.

“4.200 Metrelik Taşıyıcı Hat Çalışması Tamamlandı”

MASKİ Genel Müdürlüğü Malatya’nın altyapısını güçlendirerek gelecek 54 yılını planlamaya devam ediyor. Malatya genelinde çalışmalar yaptıklarını ifade eden Genel Müdür Dr. Özgür Özdemir: “Kuyuönü – Yeşiltepe Bölgemizde depolar arasındaki bağlantıyı kurmak için 4.200 metrelik taşıyıcı hat çalışmasını tamamlayarak suyumuzun kontrolünü sağlamış olacağız.” dedi.

“Abdulgaffar –Şeyhbayram İçmesuyu Altyapısında Sona Yaklaştık”

Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) çalışmalarıyla mevcut su kaynaklarını kontrol altına alarak, suyu ölçerek bilinçli bir şekilde yönettiklerini ifade eden Özdemir, “ Ölçülebilir Alt Bölge(DMA) kapsamında Abdulgaffar Şeyhbayram Mahallelerinde 4.300 metrelik içmesuyu altyapı çalışmalarımızı tamamladık. DMA çalışmalarımızla bölgenin içmesuyu altyapısını 100 yıl dayanıklı DUKTİL borularla yeniledik. Çalışmalarımız tamamlandığında bölgede bulunan vatandaşlarımızın içmesuyu sıkıntısı ortadan kalkmış olacak. Malatya genelinde çalışmalarımız devam ediyor. 7 gün 24 saat çalışan ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız