SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuyuönü'nden Yeşiltepe'ye Ana Hat

0
Güncellendi - 2017-06-15 18:07:30
Kuyuönü'nden Yeşiltepe'ye Ana Hat
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü şehrin tamamını sağlam altyapıya kavuşturmak için çalışmalarına hızla devam ediyor. Kuyuönü - Yeşiltepe Taşıyıcı Hat çalışmaları kapsamında 700’lük DUKTİL ve çelik borularla 2.500 metre taşıyıcı hat ve 84 metre yatay sondaj çalışması tamamlandı.

Dr. Özgür Özdemir: “Toplamda 10 Kilometre Hat Çalışması Yapılıyor”

MASKİ Genel Müdürlüğü Malatya’nın altyapısını sağlamlaştırmak, gelecek nesillere modern altyapılı bir şehir bırakmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yeşiltepe bölgesindeki üst kodlarda yaşanan su sıkıntısını çözüme kavuşturuyor. Bu kapsamda Kuyuönü’nden Yeşiltepe’ye çevreyolunun altından taşıyıcı hat çalışmaları çevreyolu trafiğini aksatmadan çevreye rahatsızlık vermeden yapıldı.

Genel Müdür Dr. Özgür Özdemir, “Kuyuönü –Yeşiltepe Taşıyıcı Hat çalışmaları yatırımları devam ediyor. İhale kapsamında yaklaşık maliyeti 7 milyon TL olan 10.200 metrelik içmesuyu hattı çalışması yapıyoruz. Ekiplerimiz 3 hafta süren çalışmalar sonucu Kuyuönü’nden Yeşiltepe’ye büyük isale hattını çevre yolunun altından bağladı. Böylece Yeşiltepe’nin su sıkıntısını çözüme kavuşturmayı hedefliyoruz. Ayrıca 700’lük taşıyıcı ana hattı çalışmamızın 2.500 metrelik kısmı tamamlandı. Kuyuönü’den Yeşiltepe’ye çevre yolunun altından 84 metrelik isale hattı çalışmaları yapıldı. İhale kapsamında 250 abone bağlantısı, 2 adet debimetre vana odası ve 260 metre yatay sondaj çalışmaları devam ediyor. Bu bölgedeki diğer mahallerimizi sağlam ve modern altyapıya kavuşturmak için çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor.” dedi.

Dr. Özgür Özdemir: “Yeşiltepe Bölgesinde Projesi Hazır Olan Mahallelere Yatırım Gerçekleştiriyoruz.

Genel Müdür Dr. Özdemir: “Yeşiltepe bölgesindeki Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) yatırımlarımız Seyran Mahallesinde devam ediyor. Seyran Mahallesi içmesuyu altyapısını tamamen yeniliyoruz. Yeşiltepe bölgesinde bulunan diğer mahallelerde içmesuyu altyapısını yenileme çalışmaları yapacağız. Projesi hazır olanların ihalelerini yapıp çalışmalara başladık. Projesi hazır olmayanların projelerini tamamlayıp en yakın zamanda ihalesini yapıp çalışmalara başlayacağız. Eğer mahallelerin hepsine birden işe başlamış olsaydık çalışmalarımız 2018 yılında ancak başlardı. Daha erken iş yapabilmek için projesi hazır olanlara yatırım yapıyoruz. Projeleri hazır olmayan mahallelere proje çalışmaları yapıp sırayla yatırımlarını gerçekleştireceğiz. Emeği geçen ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • hamit (6 yıl önce)
    simdi bu belediye yöneticlerine allahin birkulu somayacakmi madem alt yapi yenilecek kaldirim niye yaptin benim bildigim önce alt yapi yapilir sonra üstü oda gelisi güzel degil önce belediye kodlamayi yapsinki kaldirim yapan sürekli dolgu yapipta evleri yol seviyesinden alta düsürmesin akabinde asiri yagmur yagarsa ki oda belki evler su altinda kalmasin benim bildigim belediyecilik anlayisi vatandasi magdur etmeden alt ve üst yapiyi yaparak hizmet etmektir buuuuuuuuuuuuuuu kadarrrrrrrrrrrrrrrr
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (6 yıl önce)
    Yetkililerden rica ediyorum ben İnönü Mahallesi'nde oturuyorum bulunduğum yerde cadde ve sokaklar her yıl kazılıyor bir şeyler doşünüyor yeniden kazılıyor asfalt yapılıyor kaldırımlar cokuyor birileri ise sürekli kazıyor yazık bu milletin parasına kardeşim kurumlar arası koordinasyon sağlamak cokmu zor .
    0
    0
    Yanıtla