SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuyuönü'ne İtfaiye İstasyonu

0
Güncellendi - 2016-04-22 17:18:18
Kuyuönü'ne İtfaiye İstasyonu
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir statüsü ile birlikte yeniden yapılanmaya giden İtfaiye Dairesi Başkanlığı, meydana gelebilecek yangın ve diğer doğal afetlere anında müdahale edebilmek için şehrin değişik noktalarına şube kuruyor. Bu kapsamda daha önce Sanayi Sitesi ile Organize Sanayi Sitesi’nde şubesi bulunan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, şimdi de Kuyuönü’nde kurduğu şubeyi hizmete sundu.

Yeni hizmete giren Kuyuönü şubesi ile birlikte; 1 merkez ve 3 de şube olmak üzere toplam 4 noktada, yangınlara müdahale etme imkanına kavuşuldu.

Kuyuönü Mezarlığı yanında hizmete giren mobil İtfaiye Şubesi, 3 araçlık kapasitesi ile 3 vardiya halinde 15 personelle hizmet veriyor.

Bülten

a7

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Murat (7 yıl önce)
    Toplam 15 personel 3 vardiya yani 5 kişilik grup 3 tanesi şoför hortumu kim tutacak acaba bilen var mı
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (7 yıl önce)
    Belediyenin yeterli personeli aracı yok grup kuruyor çok komik :) ahmet Çakır bizi memleketimizden ettin başka yerlerde görev yapıyoruz ahımız büyük...
    0
    0
    Yanıtla