SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuyuönü'ne Mobil İtfaiye İstasyonu

0
Güncellendi - 2016-02-09 11:01:34
Kuyuönü'ne Mobil İtfaiye İstasyonu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, yangınlara daha hızlı bir şekilde müdahale edilmesini sağlamak amacıyla Aşağıbağlar Mahallesi Kuyuönü mevkiinde yaptırılmakta olan Mobil İtfaiye Merkezi kaba inşaatı büyük oranda tamamlandı. 420 m2 alan üzerine kurulan merkez, Yeşilyurt bölgesinde önemli bir ihtiyacı giderecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Genel Sekreter Yardımcıları ile birlikte Mobil İtfaiye Merkezi'nde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgiler aldı.

İtfaiye Teşkilatını güçlü bir yapıya kavuşturmayı amaçladıklarını belirten Başkan Çakır, Aşağıbağlar Mahallesi'ne yapılmakta olan Merkez içerisinde yemekhane, dinlenme odası, amir odası ve 3 araçlık garajın bulunduğunu söyledi.

İlçelerde ve kırsalda planlanan çalışmaları bir bir hayata geçirdiklerini vurgulayan Başkan Çakır, “Malatya’mızın her noktasında yaşanacak olumsuzluklara seri bir şekilde ulaşabilmek için farklı bölgelerde itfaiye merkezleri oluşturuyoruz. Bunlardan bir tanesi de Kuyuönü bölgemiz. Buradaki müfreze Tecde, Çilesiz, Toki, Yeşilyurt’ta yaşanabilecek yangın ve afetlere müdahale edecek.  600 bin hemşerimiz merkezde yaşıyor. Özellikle bu bölgemizin nüfusu daha kalabalık, bu yapıyla birlikte bölgede önemli bir eksiği gidermiş olcağız. Bu sene alacağımız yeni araç ve gereçlerimiz var. En büyük amacımız Malatya itfaiye teşkilatını standartları yüksek bir teşkilat haline getirmek” dedi.

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • belgin (8 yıl önce)
    şimdi o binanın yanında mezarlık yolu varya o yolun o durumunu allaha havale ediyorum. o mezarları yıktınız 10 yıl kalır artık o şekilde.
    0
    0
    Yanıtla