SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kuzey Kuşağına Başlayacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşiltepe'deki yol açma çalışmalarını yerinde inceledi. Yaklaşık 1 ay sonra Kuzey Kuşak Çevre Yolu'na başlayacaklarını bildirdi.

Çakır'ın yol açma çalışmaları ve Kuzey Çevre Yolu ile ilgili açıklamalarını içeren belediye bülteni şöyle:

"Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kiltepe Mahallesi, Babuktu Mevkiinde sürdürülen yol açma çalışmalarında incelemelerde bulundu.

7 Ekim Çarşamba günü gerçekleşen inceleme gezisine, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, Kiltepe Mahalle Muhtarı ve aynı zamanda Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ali Seydi Yücekaya ile Çarmuzu Mahalle Muhtarı Hacı Korkmaz katıldılar.

Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ali Seydi Yücekaya ve Çarmuzu Mahalle Muhtarı Hacı Korkmaz, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a açılan yoldan dolayı teşekkür ederek, “Belediye Başkanımızın yaptığı hizmetler unutulacak gibi değil. Belediye Başkanımız eşit bir şekilde bütün mahallere hizmet götürüyor. Açılan bu imarlı yol için başta Belediye Başkanımız Ahmet Çakır olmak üzere, emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz” dediler.

İnceleme gezisi sırasında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Canlı Hayvan Pazarı arkasında açılmakta olan yolun 750 metre uzunluğunda, 22 metre genişliğinde olacağını söyledi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yolun açılmasındaki amaca değinerek, “Kurban Bayramlarında Canlı Hayvan Pazarı ve çevresinde yoğunluk çok artıyor. Açılacak yeni yol ile bu karmaşa da çözüme kavuşturulmuş olacaktır. Aynı zamanda Canlı Hayvan Pazarında da iyileştirmeler yaparak, bu yeni yolumuzu çıkış yolu olarak kullanacağız” dedi.

Başkan Çakır, “Bu yolu açmamızdaki temel amaçlardan biri de bu bağlantı yolunu kuzey kuşak çevre yoluna bağlamak ve burada yaşanan yol sorununu ortadan kaldırmaktır. Bu çalışmayla kuzey kuşak çevre yolunun Çarmuzu ve Yeşiltepe bölgelerini tamamlamış olacağız. Yaklaşık 1 ay sonra kuzey kuşak çevre yoluna başlamış olacağız. Açılan yolla bu bölgemize güzel ve imarlı bir yol kazandırmış olacağız. Açılmakta olan bu yolun Belediyemize toplam maliyeti 1 milyon lira civarında olacaktır. Bu çalışmaların yanı sıra Kiltepe ve Çarmuzu Mahallelerimizde şuyulandırma çalışmalarını da başlatmış durumdayız. İhale aşamasına kadar geldik. Yakın zamanda ihalesi yapılacak. Bu sayede kuzey kuşak çevre yolu üzerindeki yapılaşmalar imar uygulamalarıyla rahatlamış olacaktır” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız