SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kuzey Kuşak Açılmalı'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Hidayet Mahallesi'nde incelemelerde bulundu ve mahallenin daha da gelişmesi için kuzey kuşak çevreyolunun mutlaka açılması gerektiğini söyledi.

Çakır'ın mahallede yaptığı incelemeye ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nca yayınlanan bülten şöyle:

"Mahalle gezilerine ara vermeden devam eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Hidayet Mahallesinde incelemelerde bulundu.

22 Aralık Salı günü gerçekleşen Hidayet Mahallesi inceleme gezisine Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, Hidayet Mahalle Muhtarı Engin Güleç ile mahalle sakinleri katıldı.

Hidayet Mahallesinin sorunlarını Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a ileten Muhtar Engin Güleç, Mahallelerinde yaşanan sorunları el birliğiyle çözeceklerini belirterek, “Sorunlarımızın çözülmesinde bu toplantıların önemi çok büyük. Sorunlarımızı dinleyen Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Mahalle sorunlarının çözümü için gerekli planlama ve çalışmaları yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, sorunları yerinde görmenin yanında ortak çözüm yolları bulmak için de mahalle muhtarları ve vatandaşları dinlediklerini söyledi.

Hidayet Mahallesinin daha da gelişmesi için kuzey kuşak çevre yolunun mutlaka açılması gerektiğini ifade eden Başkan Çakır, “Bizler önümüzdeki dönem içerisinde bu yolları açarak hem trafiği rahatlatacağız, hem de mahallemizin daha çabuk gelişmesini sağlayacağız. Hidayet mahallemizde şuyulandırma çalışmaları devam ediyor. Şuyulandırma çalışmalarını önümüzdeki birkaç ay içerisinde tescillendireceğiz. Bu çalışmaların yanı sıra çocuk oyun parkları, sosyal ve spor tesisleri, muhtar evi ve semt konakları gibi projeler üzerinde de çalışmaktayız” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır daha sonra Hidayet Mahallesinde incelemelerde bulunup, mahalle esnafını da ziyaret ederek kendileriyle bir süre sohbet etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız