SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kuzey Kuşak Trafiği Rahatlatacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:01:57
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Ceyhan, Selim Pilten ve bazı daire müdürleri ile birlikte, Kuzey Kuşak Yolu'ndaki çalışmaları inceledi. 
 
Projenin Malatya'nın trafiğini rahatlatacağını söyleyen Başkan Çakır,  “Kuzey Kuşak Yolu’ndaki çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir. Bu yolumuzun tamamlanmasıyla birlikte Malatya trafiği önemli ölçüde rahatlayacaktır. Ayrıca, bu bölgemizde bulunan Hal Binası, Mezarlık, Oto Galericiler sitesi gibi hizmet gruplarının bulunması Kuzey Kuşak Yolu’nun önemini daha da artırıyor.
 
Kuzey Kuşak Yolunda göreve geldiğimiz günden itibaren yoğun bir çalışma başlattık. Şu anda Askeri alan içerisinde kalan bir bölgemiz vardı. Buranın terki sağlandı ve burada çalışmalar devam ediyor. Babuktu deresinde menfez yapımı, sulama kanallarının yapımı gibi alt yapı hizmetleri tamamlandı. Geçen yıl başlamış olduğumuz Babuktu yönünden gelen iki km üzerinde bir yolumuz vardı, bu yolun Kuzey Kuşak Yoluna bağlanması için çalışmalarımızı tamamlamış bulunuyoruz” ifadelerini kullandı. 
 
Kamulaştırma ve şuyu çalışmalarının da devam ettiğini söyleyen Çakır,  “Tren yoluna kadar olan kısımda çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Kamulaştırma çalışmaları ile şuyu çalışmaları tamamlandı. Bu yolun tamamlanması Malatya trafiğini ciddi oranda rahatlatacak olan önemli yollarımızdan biri. Bu nedenle Kuzey kuşak yoluna ayrı bir önem veriyoruz. Kuzey kuşak yolundaki çalışmalarımız vardiyalı olarak devam etmektedir. Burada ciddi oranda hafriyat ve dolgu çalışmaları yapılmaktadır” diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız