SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Laboratuvar Eğitimi Aldılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:41:28
Laboratuvar Eğitimi Aldılar
A- A+ PAYLAŞ

Eğitim öğretim yılı boyunca üniversitede laboratuar eğitimi alan lise öğrencileri 2013-2014 eğitim-öğretim yılını tamamlamaları nedeniyle belge aldılar. 

İnönü Üniversitesi, IBTAM ve Fen-Edebiyat Fakültesi arasında imzalanan protokol gereği BİY programı kapsamında, TED Malatya Koleji lise bölümü öğrencilerine uygulanan laboratuar çalışmaları 2013-2014 eğitim-öğretim yılının sonuna gelinmesiyle sonlandırıldı.

Çalışmalarda emeği geçen Prof.Dr. Eyüphan Yakıncı, Prof.Dr. Bülent Alıcı, Prof.Dr. Muhittin Yürekli, Doç.Dr. Abbas Gündoğdu, Arş. Gör. Ali Erdoğan, Arş. Gör. Sezen Ayazlı 'ya, Kolej Müdürü İsmail Özçelik tarafından teşekkür belgesi ve plaket takdimi yapıldı.

TED Malatya Koleji tarafından yapılan açıklamada, “Değerli akademisyenler tarafından da kolejlilerimize katılım belgesi verilerek 2014-2015 eğitim-öğretim yılında da devam edecek olan laboratuar çalışmalarında bir araya gelinmesi konusundaki temenniler dile getirilerek tören sonlandırılmıştır. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz” denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız