SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Laf Değil, Hizmet Üretiyoruz'

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:34:56
'Laf Değil, Hizmet Üretiyoruz'
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AKP'nin laf değil, hizmet ürettiğini kaydederek, "Biz söz verdiğimizde hemen icraata dökeriz" dedi. 

Hekimhan Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Çalık, çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aldı. Hastane inşaatını gezen ve çalışmaları yerinde inceleyen Çalık, "İlçelerimizi ziyaret ediyorum. Bu ziyaretlerde başımız dik ve onur duyuyoruz. 12 yıllık AK Parti iktidarı döneminde yaptığımız hizmetleri gördüğümüzde, yüzümüzün akıyla, memnuniyetle dolaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Çalık, Hekimhan ilçesinde 'yapılmaz' denilen işleri yaptıklarını ifade ederek, "2011 yılında seçime giderken, 'bunlar seçim yatırımı' diyen muhalefet partileri vardı. 'Hastanenin yeri nerede? Teslim almadınız, temelini atmadınız' diyenler, gelip buradaki çalışmaları görsünler. AK Parti hiçbir zaman konuşmaz. Biz sözümüzü verdiğimiz zaman hemen icraata dökeriz. Hekimhan'ın böyle bir hastaneye ihtiyacı vardı. 1989 yılında Hekimhan'da eczacılık yaptığımda eski hastane hizmet veriyordu. 2011 yılında buraya geldiğimde,'buraya hastane yapılmalı' dedik. Dönemin belediye başkanından yer istedik ama vermediler. Yerle ilgili problemler yaşadık. Sonunda bu yeri bulduk, aldık ve üzerinde hastanemizi inşa ettik. Çalışmalar çok da hızlı bir şekilde tamamlandı. Ben müteahhit firmaya teşekkür ediyorum. Yaklaşık 9 milyon TL'lik bir yatırım oldu. 2015'te Hekimhanlı hemşerilerim, Hekimhan Devlet Hastanesi'nden 5 yıldızlı hizmet alacak" diye konuştu.

Hekimhan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Harun Kurt ise, "İlçemize kazandırmış olduğunuz bu güzel yatırımdan dolayı çok minnettarız. İlçenin hakikaten böyle bir yatırıma ihtiyacı vardı. İlçeye daha iyi bir sağlık hizmeti sunmak için, böylesi bir yatırım bulunmaz bir nimet. İnşallah Aralık ayı içerisinde hastanemizi hizmete açmayı planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız