SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Laf Değil İş Üreteceğiz'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Mehmet Yaşar Çerçi, 30 Mart'ta parti rozetini çıkarıp her kesime eşit ve adil hizmet vereceklerini, laf değil hizmet üreteceklerini söyledi.

Çerçi'nin seçim çalışmalarıyla ilgili partinin bülteni şöyle:

"Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı Çerçi Sıtmapınarı’nda konuştu. Vatandaşlarla beş yıllık hasret gideren Y.ÇERÇİ “30 Martta parti rozetini çıkartıp, halkımızın her kesimine eşit ve adil hizmet edeceğiz” dedi

HERŞEY MALATYA DAHA GÜZEL OLSUN DİYE
Malatya Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi, Merkez İlçe Başkanı Ramazan Acar, Meclis Üyeleriyle Birlikte, Beylerbaşı, Bentbaşı, Eski Garajlar Karşısı Şöhretler Kıraathanesi, Sıtmapınarı semtinde vatandaşlarla bir araya geldiler. Çerçi burada yaptığı konuşmada “her şey Malatya için “ her şey Malatya daha güzel olsun diye yapıyoruz dedi.

Geçmiş dönemde yaptıkları hizmetin 15 yola eş değer olduğunu hatırlatarak, 29 Mart yerel seçimlerinde sandıktan Çerçi’nin çıkması, vatandaşlar dışında bazı kesimleri rahatsız ettiğini hatırlattı.

LAF DEĞİL İŞ ÜRETECEK BİR BELEDİYE İSTİYOR HALKIMIZ
Malatya Belediye Başkanlılığına seçilecek kişi de aranacak bazı özellikler olmalı. Geçmiş dönemde nasıl 15 yıla denk hizmetleri Malatya’mıza kazandırdıysak bu dönem bunun 20 katı 30 katını projelerimizle gerçekleştirmek için geliyoruz. Çalışmalarımızı yaparken ve projelerimizi uygularken mutlaka vatandaşlarımızla istişare ederek uygulayacağız.

Bazıları gibi laf üretmeyeceğiz iş üreteceğiz. 30 Mart sabahı parti rozetimizi çıkartarak halkımızın her kesimine adil ve eşit olarak hizmet edeceğiz. Bunun sözünü geçmiş dönemde verdiğim gibi bu dönemde yine veriyorum.

NOTER HUZURUNDA İSTİHDAM
SP Malatya Belediye Başkan adayı M.Yaşar Çerçi, MOTAŞ çalışanlarıyla bir araya geldi. M.Yaşar Çerçi MOTAŞ çalışanlarına, Malatya belediyesine ait otobüslerde istihdam edilecek personellerin noter huzurunda yapılacağını söyledi. MOTAŞ’ın Malatya’nın ulaşımda çok önemli yere sahip olduğunu belirten Çerçi, Toplu taşımacılıkta MOTAŞ’ın bulunduğu yeri takdirle değerlendirdiklerini de hatırlatarak, seçilmesi durumunda MOTAŞ çalışanlarının sosyal ve çalışma hayatlarını iyileştirecek kararları mutlaka alacaklarını ifade etti

KUYUMCULARDAN ÇERÇİ’YE SICAK KARŞILAMA
S.P Malatya Belediye Başkan Adayı Yaşar Çerçi iş dünyasının önemli odalarından Kuyumcularla bir araya geldi. Çerçi ve kuyumcuların Malatya’nın bulunduğu konum itibarıyla komşu vilayetlerden geri duruma düştüğünü, acil önlemler alınması konusunda fikir teatisinde bulundukları bilgisi verildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız