SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Laf Değil İş Ürettik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:27:07
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM Gurup Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Şahin, sorunların yerinde tespiti için gerçekleştirdiği köy ziyaretlerine devam ediyor. 

Milletvekili Mustafa Şahin, bu ziyaretler kapsamında Yazıhan ilçesine bağlı Kömüşhan, Yeniköy, Balaban Köyü Gövük Mezrası, Buzluk Köyü Başpınar Mezrası ve Sinanlı köylerini ziyaret etti.

Beraberinde, İl Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Yılmaz, Yazıhan ilçe Başkanı Veysel Ateş, il yönetim kurulu üyeleri Cumali Altıntop, Şükrü Özdemir, Halil Durak, il genel meclis üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilk olarak Kömüşhan Köyü’nü ziyaret eden Milletvekili Şahin burada yaptığı konuşmada, "Aranıza geldikçe bize eksikliklerimizi söylerseniz bu bizi kamçılamış olur. Yapılması gerekenler boynumuzun borcu, yapmak zorundayız. Yapamadıklarımızı biz sahiplenmek zorundayız. Yapamadıklarımız varsa biz onları tespit edelim. Şu iş yapılmış bu iş yapılmamış deyip de atmamız mümkün değil.Bütün köylere bize oy versin vermesin hepsine gitmek zorundayız. Gitmiş olduğumuz bütün köylerde mutlaka arkadaşlarımızın sorunlarına derman olmaya çalışıyoruz. Sorunların çözümü ile ilgili arkadaşlarımızla görüşüyoruz. AK Parti iktidarları döneminde öncekilerden farkımız hizmet anlayışımızdır. AK Parti hizmet partisidir. Hiç bir zaman için laf değil, iş ürettik. Elbetteki hayatımız devam ettiği sürece karşımıza çıkacak olan sorunları çözmek iktidarların görevidir" ifadelerini kullandı.

Konuşmasında çözüm sürecine de değinen Milletvekili Şahin, "Akan kanın durması, anaların gözyaşlarının akmaması için ciddi bir adım atmışız. Buna karşı çıkmaya çalışanlar, ondan nemalananlar, siyasi geleceklerini ona borçlu olan kesimlerdir. Evlatlarımızın hiçbirisinin ne canı incinsin, ne kanı aksın. Bu süreçte de herkesin ortak kanaati bu sürecin başarıyla sonuçlanmasıdır. En büyük derdimiz, sıkıntımız da zaten bu. Eğer bir evin içerisine, bir köyün içersine düşmanlık girerse orda hayır, bereket olur mu? Olmaz. Maalesef bugüne kadar bu ülkede kardeşi kardeşe kırdırmışlardı. Biz hamdolsun bunun da üstesinden gelecek bir noktadayız. Bu vatandaşlarımızın desteği ve duasıyla olacaktır. Amacımız bu ülkede Kürdü, Türkü, Lazı, Çerkezi, Alevisi, Sünnisi aynı çatı altında en iyi bir şekilde güven içerisinde hayatlarını idame ettirsinler” diye konuştu.

Milletvekili Şahin, Balaban Köyü Gövük mezrasında da köy muhtarı ve vatandaşların katıldığı geniş katılımlı bir toplantıda köylülerin sorunlara ilişkin görüş ve düşüncelerini dinleyip notlar aldı. Yeniköy, Buzluk köyü Başpınar Mezrası ve Sinanlı köylerini de ziyaret eden Mustafa Şahin köylülerin sorun ve sıkıntılarını dinledi. Şahin, ayrıca bu köylerde de çözüm sürecine ilişkin bilgi vererek herkesin bu sürece destek vermesi gerektiğini söyledi.

PKK'NIN KARARINI DEĞERLENDİRDİ..

Malatya gezisinden sonra Ankara'ya dönen milletvekili Mustafa Şahin, PKK'nın açıkladığı çekilme takvimi ile ilgili değerlendirme yaptı. Şahin, Türkiye'nin önemli bir dönemden geçtiğini belirterek, "Şu anda bilindiği gibi 30 yıldan buyana kadar akan kanın durması için hükümetin inisiyatifi adına biz şahitlik etmekteyiz. Tarih buna şahitlik etmekte bütün insanlarımız bu sürecin hayırlı şekilde sonuçlanması için ciddi beklentiler içerisindeler. Bugüne kadar akan evlatlarımızın kanlarının, analarımızın gözyaşlarının dinmesi gerekiyordu. Böyle bir süreçle alakalı her iki tarafın yapmış olduğu açıklamaları önemli. Başta devletimiz olmak üzere hükümetimizin atmış olduğu adımların kamuoyu tarafından ciddi desteklenmesi bizim için sevindirici bir şey. Dağdaki teröristler de mutlaka bu konuda aklıselim düşünerek sürece katkı sunmak zorunda olduklarını zaten kendileri biliyorlar. Ben bunların inşallah sabote edilmeden, süreç akamete uğramadan inşallah bütün insanlarımızın, bütün kamuoyunun beklentilerine cevap olacak bir sonuçla sonlandırılmasını temenni etmekteyim" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız