SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lanetli Mesaj

0
Güncellendi - 2016-09-09 00:50:07
Lanetli Mesaj
A- A+ PAYLAŞ

Okuduğu üniversitenin en popüler öğrencilerinden olan Laura Woodson (Alycia Debnam-Carey), aynı zamanda sosyal medyayı aktif olarak kullanmaktadır. Günün birinde Marina (Liesl Ahlers) adında çok da tanımadığı aynı sınıftan bir kızın Facebook'tan arkadaşlık isteğini kabul eder. Bir süre sonra, Laura'nın doğum günü partisinden bir fotoğraf paylaşması üzerine, Marina çağrılmadığı için çok öfkelenir ve Laura'ya saldırır. Korkan Laura, Marina'yı arkadaş listesinden çıkarar, aynı gece Marina intihar eder. Ancak Laura'nın hayatı artık eskisi gibi olmayacaktır, nitekim Marina'nın ruhu Laura ve arkadaşlarının peşine düşecektir.

Vizyon Tarihi: 09 Eylül 2016

Yapımı : 2016 - Almanya

Tür : Gerilim

Süre: 92 Dak.

Yönetmen : Simon Verhoeven

Oyuncular : Alycia Debnam Carey , William Moseley , Connor Paolo , Brit Morgan , Sean Marquette

Senaryo : Simon Verhoeven , Matthew Ballen , Philip Koch

Yapımcı : Quirin Berg , Stefan Gärtner

Diğer Adı : Unfriend

sinemalar.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız