SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Lanetliyoruz.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:45:00
A- A+ PAYLAŞ
Bem-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Hanifi Acar, "Türk-Kürt ayrımı yapmadan insanların canına kasteden bebek katili, eli kanlı terör örgütünün hak savunucusu olması mümkün değildir" dedi. 
 
Gaziantep’te yaşanan bombalı saldırı olayına yaptığı yazılı açıklamayla temas eden Bem-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Hanifi Acar, "Eli kanlı terör örgütü, Ramazan Bayramı’nda masum insanların canına kıyarak bayramı kana buladı. Gaziantep’teki bombalı saldırıyı yapanları şiddetle ve nefretle kınıyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı dilerken, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı.
 
"Birilerinin genç arkadaşları, birilerinin yoldaşları, iyi çocukları; Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde bir ve beraber yaşamanın en güzel örneklerinden birinin verildiği Gaziantep’te masum vatandaşlarımızın canına kıydı" diyen Acar, PKK'nın eylemleriyle gerçek yüzünü bir kez daha gösterdiğini ve halk düşmanı olduğunu ortaya koyduğunu vurguladı. 
 
Acar, "Türk-Kürt ayrımı yapmadan insanların canına kasteden bebek katili, eli kanlı terör örgütünün hak savunucusu olması mümkün değildir" diyerek açıklamalarını şöyle tamamladı: 
 
"Milletimizin, PKK’nın eli kanlı bir terör örgütü olduğuna, birlik ve beraberliğimize kastedenlerin kuklası olduğuna olan inancı iyice pekişmiştir. Bundan sonra terör örgütüne ‘iyi çocuklar, genç arkadaşlar’ diyeceklerin bir kez daha düşünmesini öneriyoruz. Bin yıldır beraber yaşayan milletimiz, oyuna gelmeyecek kadar sağduyulu ve basiret sahibidir. Zor günlerini birlik ve beraberlik içinde aşmayı başaran milletimiz, bu oyuna gelmeyecek, çıkarılmak istenen Türk-Kürt, Alevi-Sünni kavgasının da tarafı olmayacaktır. Gaziantep'te sivil insanları hedef alan, savunmasız insanların ölmesine ve yaralanmasına sebep olanları, bu türden eylemleri yapanları, kim olursa olsun kınıyor ve lanetliyoruz."
 
ÜLKÜ OCAKLARI..
Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Tutlu da, saldırıyı kınadı ve özetle şöyle dedi:
 
"Ramazan şerifin bitimiyle kavuştuğumuz bayramı , bayramlıktan çıkartmaya çalışan fitne odaklarının , mübarek günlerde topraklarımız da yaptığı olaylar Milletimizin nezlinde çok yakında takip edilmekte ve necip milletimizin yine kendi özünde yatan milli ve manevi değerlere karşı yapılan bu saldırılar artık diz boyunu hayli hayli aşmıştır..
         
Fakat Hükümet yetkilerini milletimizin kendisine verdiği yetki ve görevleri layıkıyla yerine getirememiştir.
         
Hükümet komşularımızla sıfır sorun demiş ve komşularımızla sırf sorun yaratmıştır.. 
 
Diyalog çözüm ve demokrasi adı altında Habur’dan teröristleri sokup alkışlatıp sonrada teröristlerden gelen saldırılara karşı sessizlik ve sükünet istemişlerdir. Hükümetin uyguladığı bu politikalar sonucu her gecen gün Şehit sayıysı artmış Analar daha çok ağlamıstır. Bu vahim toblonun sonucunda da ne yazık ki Vatan topraklarında bölücü örgüt üyesi teröristler eylemlerini arttırmıştır. O kadar vahim bir tablodur ki bu meclise seçilerek gelen bir millet vekili kaçırılıp dağa çıkartılmış ve yine aynı vahim durum devam ederek kaçırılan milletvekili sözde kendisini 3-5 tane cocuk kaçırdı diyebilecek cüreti bulmuştur. 
           
Bu olaydan kısa bir süre sonra bölücü örgütün meclisdeki taşeron firması üyesi birkaç vekil müsvettesi sözde yolda karşılaştıkları teröristlerle bayramlaşmış ve kucaklaşmışlardır. 
 
Şimdi buradan yetkililere sesleniyorum ! 
 
Daha ne kadar bunlara sessiz kalacaksınız...
 
Bunlar bu terörist yandaşı vekil müsvettelerine daha ne kadar milletin meclisinde barındıracaksınız. 
 
Terör örgütüne yandaşlık yapan maddi destek sağlayan, propangadasını yapan herkesle ve her şeyle tam bir mücadeleye girilmeli bu konuda gereken ne ise millet sizden neyi bekliyor ise onu yapmalısınız… 
 
Düşüne biliyormusunuz ? 
 
Bu necip millet terörü artık lanetleyerek bitireceğine inanır hale getirilmiştir. Bu çok kötü bir manzaradır. 
 
Buradan soruyorum yetkililere ! 
 
Kurtuluş savaşını lanetleyerek mi kazandık ?
 
Çanakkale destanını kınayarak mı yazdık ? 
 
Bıçak kemiğe dayandı diyorlar , ne kör bir bıçakmış ki hala kemikler sağ halde. Bu sözlere artık karnımız tok.
 
 Gaziantep’de yaşanan olaylar ortadadır. Milletimizin dayanacak gücü kalmamıştır… Eğer bu bir yara ise artık kökünden kazınmalıdır. 
 
Bizler askerimiz, polisimizin ve güvenlik güçlerimizin her daim yanlarında olduk ve bundan sonrada yine yanlarında olacağız… Tekrar Gaziantep ilimizde yaşanan olay sonucu ve Şırnak’da meydana gelen trafik kazasında Şehadet mertebesine ulaşmış vatandaşlarımıza ve askerlemize Allahtan rahmet ailelerine sabırlar diliyoruz. Yaralılara da Rabbim acil şifalar nasip eylesin. Biz 
Ülkücüler olarak buradan yetkililere tekrar sesleniyoruz! 
 
Artık bölücü örgütün propagandasını yapan yandaş siyasi parti ve grupların hiçbirine propagandalarına izin vermeyin, göz yumdurmayın.. Dayanacak sabrımız kalmamıştır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız