SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lastik Patladı Takla Attı

0
Güncellendi - 2017-09-17 16:37:18
Lastik Patladı Takla Attı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da seyir halindeyken lastiği patlayan otomobil takla attı. Kazada sürücü ağır yaralandı.

Kaza Yeşilyurt ilçesine bağlı Gedik Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Hasan Böke (41) idaresindeki plakası öğrenilmeyen ve kent merkezi istikametine seyir halinde olan otomobilin bir anda lastiği patladı. Lastiğin patlamasının ardından sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, kaldırıma çarptıktan sonra yolun ortasına savruldu.

Kazada yaralanan ve Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan otomobil sürücüsü Böke'nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Polisin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • MURAT (6 yıl önce)
    Vay be habere bak, yoruma bak, bir de yorum sonrası değiştirilmeyen habere tekrar bak...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • yorumda ki sıkıntı nedir sevgili murat kardeşim. Mahallemde olan bir olay dı Şahsı da tanıyorum. Haber düzeltilsin diye yazdım yorumu Vesselam
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (6 yıl önce)
    Sayın Editör hberde ki olay trafik kazası değil. Hasan BÖKE Gedik Mah. Lastikçi. Kamyon Lastiği değiştirdikten sonra yerde lastiğe hava vurduğu esnada lastik patlamış jant yerinden fırlamış ve Hasan BÖKE jantın kafasına çarpması sonucu ağır yaralanmıştır.
    0
    0
    Yanıtla