SON DAKİKA
SON DEPREMLER

LDP, ANAP'ı Destekleyecek

A- A+ PAYLAŞ

Liberal Demokrat Parti (LDP), Malatya belediye başkanlığı için Anavatan Partisi'ne destek verme kararı aldı.

LDP Malatya il binasını ziyaret eden Anavatan Partisi Malatya Belediye Başkan adayı Ramazan Özcan ve merkez ilçe başkanı Mehmet Bulgurlu ve parti yöneticileri, LDP Malatya İl Başkanı Namık Kemal Elmas ve parti yöneticileriyle görüştü. LDP Malatya İl Başkanı Namık Kemal Elmas, 29 Mart seçiminde Anavatan Partisi'ne destekleme kararı aldıklarını açıkladı.

Anavatan Partisi Malatya Belediye Başkan adayı Ramazan Özcan ise yaptığı konuşmada, destekten dolayı teşekkür ederek, "Alınan kararın Malatya için hayırlı olacağını ümit ediyoruz" şeklinde konuştu.

"Ezberleri bozmaya ve hizmetleri devam ettirmeye geliyoruz "diye sloganları olduğunu hatırlatan Özcan, "Allah bize nasip ederse, o makama oturduğumuz gün sadece Anavatan Partisi'nin değil, bütün Malatyalıların başkanı olacağım" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız