SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Lelef Şelalesi'ne Gezi

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:16:35
'Lelef Şelalesi'ne Gezi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (MADDOSK) ile Malatya Fotoğraf Derneği'nin ortaklaşa organizasyonu sonucu, Yazıhan ilçesine bağlı Epreme Köyü yakınındaki Lelef Şelalesi'ne gezi düzenlendi.

Her iki kulübün öğrenci ve çeşitli mesleklere mensup üyelerinin yanı sıra halktan kişilerin de katıldığı gezide doğa yürüyüşü gerçekleştirilirken  fotoğrafçılar bol bol çevreyi ve doğal güzellikleri görüntülediler.

MADDOSK başkanı Erhan Demirci, düzenledikleri son etkinliğe 47 kişinin katıldığını, dağ yürüyüşünün yanı sıra piknik yapıldığını ve doğal güzelliklerin fotoğraflandığını belirterek, "Malatya Fotoğraf Derneği ile birlikte zaman zaman bu tür etkinlikler düzenliyoruz. Mevsim koşullarının da uygun hale gelmesiyle, bundan sonraki dönemde yeni gezilerimiz olacak. Etkinliklerimize halktan da katılımlar bekliyoruz."diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız