SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Leman Sam Konseri

A- A+ PAYLAŞ

Sanatçı Leman Sam’ın Malatya'da verdiği konser ilgi gördü.

Malatya Valililği'nin önceki yıl başlattığı, “91 bin dev öğrenci okul yaptırma kampanyası”na destek amacıyla düzenlenen, Leman Sam konseri Reyyan Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi.

Konserin açılışında konuşan Vali Halil İbrahim Daşöz, kampanya çerçevesinde, 91 bin Dev Öğrenci İlköğretim Okulu, Polis Amca İlköğretim Okulu, Öğretmenler İlköğretim Okulu, Beyaz Birlik Ana Okulu'nun yapılıp eğitime açıldığını, Kamu Görevlileri Ana Okulu'nun ise önümüzdeki günlerde eğitime açılacağını söyledi. Daşöz, bunlara ek olarak Sevgi Ana Anaokulu'nun da yapılacağını belirtti.

Öğrencilerin dayanışma içerisinde neleri yapabileceklerini gösterdiklerini ifade eden Daşöz, öğrencilerin hem sosyal etkinlik yaptıklarını ve bu etkinliklerden elde ettikleri gelir ile 5 okulun yapıldığını vurguladı.

Sanatçı Leman Sam ise, söylediği şarkılarla sevenlerini coşturdu. Hayranları tarafından ilgiyle karşılanan Sam, uzun uzun alkış aldı. Sam, bu tür kültür ve yardım etkinliklerine seve seve katıldığını belirterek, "Bir tuğla da benim olsun diye düşünüyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız