SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Leş Kargalarına Millet Ders Verecek"

0
Güncellendi - 2016-02-03 22:12:38
A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, terör örgütlerine karşı başlatılan operasyonların teröristlerin ellerindeki silahları bırakana kadar devam edeceğini söyledi.

Çalık beraberindeki partili yöneticiler ile birlikte Önce Vatan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muharrem Kıbrız’ı ziyaret ederek, burada şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Önce Vatan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muharrem Kıbrız, Çalık’ın kendilerini sürekli ziyaret etmesinden dolayı teşekkür ederek, “İnşallah bu terör biter. Hükümetinde terörün üzerine gitmesinden dolayı güvenimiz sonsuz. Bunu başaracağız. Şimdiye kadar şehit verdik, bundan sonra da bu kadar şehit versek de bu bayrağı, bu toprakları bu vatanı kimselere bir avuca, PKK’ya teslim etmeyeceğiz” diye konuştu.

Çalık ise ateşin sadece düştüğü yeri değil herkesi, ülkeyi yaktığını ifade etti. Çalık, “Şehit yakını ailelerimizi ve gazilerimizi sürekli ziyaret ediyoruz. Dileğimiz bunların bir daha yaşanmaması. Hiç birisine, evlatlarınıza Rabbim bir daha acı göstermesin. Şunu bilmenizi isterim ki, sizler bizim baş tacımızsınız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak, hükümeti olarak, millet olarak şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her zaman yanındayız. Hem Cumhurbaşkanım hem de Başbakanım şehit ailelerinin bizlere şehitlerin birer emaneti olduğunu çok net biliyor. Bizler o emanetleri başımızın üzerinde taşıyoruz” dedi.

Türkiye’nin büyümesi, güçlenmesi ve gelişmesi için terör örgütlerinin birer piyon ve taşeron olarak kullanıldığını belirten Çalık, silahların susabilmesi için, operasyonların durabilmesi için PKK başta olmak üzere tüm terör örgütlerinin silahlarını toprağa gömmesi gerektiğini belirtti. Çalık, “Silahlar toprağın altına girmediği sürece ve ortalıktaki terör örgütleri tamamen bitirilmediği sürece bu operasyonların bitmeyeceğini herkesin bilmesi gerekir. Maalesef bölgedeki leşlerin başına uçuşan kargaları, terör örgütünün sözcülüğünü ve destekçiliğini yapan leş kargalarının da olduğunu biliyoruz. O leş kargalarının kimler olduğunu siz çok iyi biliyorsunuz, milletimiz çok iyi biliyor. Bu mücadelenin, bu operasyonların devam edeceğini herkes bilmeli. Kadınlara, çocuklara, silah sıkanların, okulları yakanların, ambulanslara kurşun sıkanların, hastaneleri bombalayanların silahlarını susturup toprağa gömene kadar bu operasyonlar devam edecektir. Terör örgütünün açmış olduğu hendeklerin üzerinden uçuşan leş kargalarına da milletimiz gereken dersi tarihte vermiştir, bugün de verecektir, yarın da o dersi verecektir. Dün Çanakkale’de geçmek isteyen leş kargaları, bugün Doğu bölgemizden geçmek istiyor. Niyetleri aynı, sadece taşeronluk yapan terör örgütlerinin isimleri değişmiş durumda. Ancak, devletimiz ve milletimiz bugünleri de atlatacaktır” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • malatyalı (8 yıl önce)
    kardeşim onun oğlu amerikada okusun birde sonuna bakaçaksın fakir fukaranın ahı kimsede kalmaz çıkacak alma mazlumun ahını çıkar aheste ahaste diye bir söz var bunu kimse unutmasın
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (8 yıl önce)
    keşke senin oğlun da amerikada okumak yerine sur da terörle mücadele etse. Bakalım bu kadar rahat konuşacakmısın
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (8 yıl önce)
    Muharrem abim. Neden son 1 yildaki sehitlerin acilim yuzunden oldugunu soylemedim. Oznur bacimiza bunu soylesen iyi idi.
    0
    0
    Yanıtla