SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Levent Vadisi Projesi Eğitimi

0
Güncellendi - 2019-12-07 03:06:15
Levent Vadisi Projesi Eğitimi
A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ Levent Vadisi Kurumsal Kimliğine Kavuşuyor Projesinin eğitimlerine başlanıldı.

Akçadağ Belediyesi, hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesi için Fırat Kalınma Ajansı ile birlikte geçtiğimiz aylarda imzalanan protokol sonrasında ‘Akçadağ Levent Vadisi Kurumsal Kimliğine Kavuşuyor’ projesinin eğitimlerine başladı.

Proje kapsamında Servis Teknikleri, Yiyecek İçecek Hizmetleri, Konukla İletişim, Turist Rehberliği, Turizm Coğrafyası, Görgü ve Protokol Kuralları gibi programlarda eğitimler verilecek. Turgut Özal Üniversitesi Kale Meslek Yüksek Okulu Turizm ve Otelcilik Bölümü Öğretim Görevlileri tarafından verilecek eğitimler 5 gün sürecek.

Akçadağ Levent Vadisi Kurumsal Kimliğine Kavuşuyor’ projesi kapsamında eğitim çalışmalarının başladığını ve bu projeyle birlikte hizmet kalitesinin daha da yükseltileceğini belirten Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, özellikle Akçadağ ve Malatya turizmine büyük katkı sunan Levent Vadisi Seyir Terası ile ilgili çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Seyir Terası alanında faaliyete geçirdikleri restoran ile birlikte misafirlere yemek yeme imkanını da sunduklarını belirten Kazgan, “Teras alanı içerisinde bulanan kafeteryamız aktif bir şekilde zaten çalışmakta. Bizde personellerimize bölgemizin turizm anlamında değerlendirme içerisinde olduğu için bu projemizle birlikte yaptığımız kaliteli hizmeti daha üst seviyelere çıkarmak için hizmet içi eğitimi gerçekleştiriyoruz. Bizim için Vadiye gelen misafirlerimize kaliteli hizmet sunmak önceliğimiz. Bu anlamda hazırladığımız eğitim programlarını da bu değerlendirmede yaptık. Personellerimizin alacakları eğitim sonrasında misafirlerimize gösterdiğimizin ilgiyi ve özeni daha da artıracaklarına inanıyorum" diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız