SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Levent Vadisi'ne Ziyaretçi Akını

0
Güncellendi - 2019-07-06 19:20:27
Levent Vadisi'ne Ziyaretçi Akını
A- A+ PAYLAŞ

65 milyon yıl öncesine dayanan kaya oluşumlarının yer aldığı Malatya'nın Akçadağ ilçesindeki Levent Vadisi yerli ve yabancı turistlerin ağırlıyor.

Doğa tutkunları için eşsiz bir görünümü bulunan Levent Vadisi, dünyada ilginç doğal alanlar arasında yer alıyor. Neolitik çağdan kalma kalıntıların da bulunduğu 28 kilometre uzunluğundaki Levent Vadisi son dönem en çok ziyaret edilen ve görülen yerler arasında ilk sırada gelmeye başladı.

Tur şirketlerinin güzergahlarında yer alan Levent Vadisi’ne gelen yerli turistler, bölgenin eşsiz güzelliğine hayran kalıyorlar. Son olarak İzmir’in Çeşme ilçesinden gelen bir gurup yerli turiste Levent Vadisi hakkında bilgiler veren Akçadağ Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Işık, geçmişi 65 milyon yıl öncesine dayanan kaya oluşumlarıyla Levent Vadisi’nin de uçurumlar, mağaralar ve neolitik çağdan kalma kalıntıların bulunduğu söyledi.

Akçadağ Belediyesinin girişimleri ile bölge turizmine kazandırılan Levent Vadisinde cam olan seyir terasından da kuş bakışı ile tüm vadi izlenebiliyor.

iha

[caption id="attachment_307877" align="alignnone" width="650"] 65 MİLYON YIL ÖNCESİNE DAYANAN KAYA OLUŞUMLARININ YER ALDIĞI MALATYA'NIN AKÇADAĞ İLÇESİNDEKİ LEVENT VADİSİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERİN AĞIRLIYOR. (İHA/MALATYA-İHA)
65 milyon yıl öncesine dayanan kaya oluşumlarının yer aldığı Malatya'nın Akçadağ ilçesindeki Levent Vadisi yerli ve yabancı turistlerin ağırlıyor.[/caption]

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız