SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Levent Vadisini Anlatacak

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:15:13
Levent Vadisini Anlatacak
A- A+ PAYLAŞ

MAFSAD tarafından hazırlanan ve Fırat Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Uluslararası Malatya Fotokamp Projesi kapsamında Sivas Üniversitesi’nde öğretim üyesi olan Doç. Dr. Gülpınar Akbulut, Levent Vadisi’yle ilgili sunum yapacak. 

11-14 Haziran 2015 tarihinde Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) tarafından hazırlanan, Malatya’nın Akçadağ ilçesine bağlı Levent Vadisi’nde gerçekleştirilecek olan Uluslararası Malatya Fotokamp çerçevesinde birçok fotoğraf sanatçısı sunum ve atölye çalışması yapacak. Ayrıca Üniversitesi’nde öğretim üyesi olan Doç. Dr. Gülpınar Akbulut tarafından, Levent Vadisi’nin jeositleri ve jeopark olma adımlarının anlatılacağı bir sunum ve söyleşi çalışması da yapılacak.

GÜLPINAR AKBULUT KİMDİR?

Gülpınar Akbulut, 1975 yılında Almanya’da doğdu. Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliği Bölümünden 1997 yılında mezun oldu. 1999 yılında Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nden “Belcik Çayı Havzası’nın Fiziki Coğrafya Etüdü” konulu yüksek lisans tezini, 2004 yılında “Divriği ilçesinin Coğrafyası” konulu doktora tezini tamamladı. Bu arada Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde beş yıl Erzurum ilinde öğretmen, 2005 yılına kadar Cumhuriyet Üniversitesi’nde Öğretim Görevlisi Doktor, 2005-2013 yıllarında İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü’ne Yardımcı Doçent olarak çalışan Akbulut, 2007-2008 yılları arasında beş ay dil eğitimi ve mesleki araştırmaları için kendi olanaklarıyla, 2009-2010 tarihleri arasında 6 ay York Üniversitesi Ulaşım Tarihi ve Demiryolu Araştırmaları Enstitüsü tarafından akademik ziyaretçi olarak davet edildi ve mesleki araştırmalarda bulundu. 2013 yılından itibaren Cumhuriyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümünde göreve başladı. Halen Cumhuriyet Üniversitesi’nde görev yapan Akbulut’un, coğrafya bilimi alanında çalışmaları bulunmakta, çalışmaları demiryolu ulaşımı ve jeopark konularında ağırlık kazanmaktadır. Akbulut, son yıllarda özellikle doğanın ve jeomiras alanlarının korunması, jeoparklarda alan yönetimi ve jeositlerin tespitine yönelik çalışmaktadır.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız