SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Levha da Tamam!

A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 19 Kasım Çarşamba günü yapacağı Malatya ziyareti öncesinde, kentte "son rötüşlar" yapılırken, "Sümerpark" olan adı tartışılan bir kararla "Abdullah Gül Parkı"na dönüştürülen alana da bu adın yeraldığı levha dikildi.

İstihkam Alayı'na sancak vermek üzere Malatya'ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Gül'ün, Valilik ve Belediyeye yapacağı ziyaretlerle ilgili olarak kent merkezindeki ana caddeler bayrak ve flamalarla süslenirken, Valilik ve Belediye binalarının da son rötüşları yapıldı. İnönü Kapalı Çarşısı'nın düzenleme çalışmaları nedeniyle inşaat görünümünde olan Valilik önüne de, "acele" asfalt döküldü.

Bu arada, yapımına "Sümerpark" olarak başlanan, belediyenin birçok yayınında da halen bu adı taşıyan, ancak Belediye Meclisi'nin birkaç ay önceki oturumunda adı "Abdullah Gül Parkı" olarak değiştirilen parka da, cumhurbaşkanının adının yeraldığı levha, Malatya ziyaretinden bir gün önce, Cumhurbaşkanının göreceği şekilde yerleştirildi.

Resmi açılışı yapılmayan ve birkaç aydır vatandaşın kullanımına açılan parkın bazı eksikliklerinin tamamlanmadığı gerekçesiyle, Cumhurbaşkanı Gül'ün gelişinde de açılışının yapılmayacağı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız