SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Lezzet Haritası' Malatya'da...

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:30:25
'Lezzet Haritası' Malatya'da...
A- A+ PAYLAŞ

Show Tv'nin sevilen programı ' Lezzet Haritası' nın bu haftaki durağı Malatya oldu...Pogramın sempatik sunucusu oyuncu Ezgi Sertel Malatya'nın yöresel lezzetlerini tanıttı. Programda ünlü sunucu, ilk olarak Gündüzbey'de yöresel bir kahvaltı yaptı, ardından Battalgazi'de folklör ekibinin gösterisine eşlik etti...Malatya turuna Şire pazarında devam eden Sertel, kayısı ve birbirden farklı kayısı ürünlerinin tadına baktı. 

Lezzet Haritası'nın bir sonraki durağı Halil ustanın meşhur kayısı çekirdeğinden yaptığı kurabiye dükkanıydı. Sertel burada, Halil usta ile kayısı çekirdekli kurabiye yaptı...

Ünlü sunucunun son durağı Özka Tesisleri oldu. Burada Sertel, Özka tesislerinin sahibi Hasan Özhan'dan Kayısı Kebabı hakkında bilgi aldıktan sonra kebabın yapılışını izleyip tadına baktı...Malatya türküleriyle renklendirilen program yaklaşık 40 dakika sürdü...  

 

 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız