SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Lider Gibi Lider

0
Güncellendi - 2016-11-09 01:22:06
YMS Lider Gibi Lider
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de 25 puanla zirvede yer alan ve en yakın rakipleri Göztepe’ye 4, Boluspor’a ise 5 puan fark atan Yeni Malatyaspor, bu sezon ki olumlu istatistiğiyle bütün dikkatleri üzerine çekiyor. Sarı kırmızılılar, genel puan sıralamasının yanı sıra iç ve dış sahada da liderliği elinde bulunduruyor.

Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan Yeni Malatyaspor, geride kalan 10 hafta sonunda 8 galibiyet, 1 beraberlik, 1’de mağlubiyet alarak 25 puan topladı. Ligin altıncı haftasından buyana kesintisiz olarak zirvede oturan sarı kırmızılılar, olumlu istatistiğiyle bu sezon Süper Ligi ne kadar çok istediğini de ortaya koyuyor.

Ligin 102ncu haftasında Göztepe’nin sahasında Boluspor’u son dakikadaki penaltı golüyle 1-0 yenmesinin ardından rakiplerle arasındaki puan farkını açan Yeni Malatyaspor, ikinci sıradaki Göztepe’nin 4, üçüncü sıradaki Boluspor’un 5 puan önünde yer alıyor.

İÇ SAHADA HİÇ KAYBETMEDİ

Yeni Malatyaspor, 10 hafta sonunda sahasında 5 karşılaşma oynadı ve 15 puan toplayarak, iç sahada da zirvede yer aldı.

Sahasında 5’te 5 yaparak, muhteşem bir istatistiğe imza atan sarı kırmızılılar, geçen sezona kıyasla olumlu bir istatistik yakaladı.

İç sahada en çok puan toplayan takım olarak sarı kırmızılılar, 5 karşılaşmada rakip ağları 10 kez havalandırırken, kalesinde ise 2 gol gördü.

DEPLASMANDA 3 GALİBİYET ALDI

Yeni Malatyaspor, iç sahada olduğu gibi deplasmanda da en çok puan toplayan takım olma unvanına sahip.

Deplasmanda oynadığı 5 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet alan sarı kırmızılılar, 5 maçta 10 puan topladı.

Ligdeki tek mağlubiyetini deplasmanda İzmir ekibi Altınordu karşısında alan sarı kırmızılılar, genel puan sıralamasında, iç sahada ve deplasmanda zirvede yer aldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • huseyin (7 yıl önce)
    eskisehir deplasmani Y.Malatyasporun gucunu gosterecek beraberlik alirsak gercekten iyi galibiyetle donersek muthis olur. ozman tam anlamiyla Malatya inanir sampiyonluga
    0
    0
    Yanıtla